Koje su nam opcije??

Salvantis:
Sta, jel si ti to ljubomoran, hehe :D
Ne.
Salvantis:
Ozbiljno, sta sam ja to netacno rekao?! Ili samo imas potrebu da prokomentarises moj post, bez obzira sto nista pametno ne umes da das kao kontraargument?
Protić kvaziistoričar, a čovek doktorirao, Kosovo oduvek bilo srpsko, a znaš da nije, eto samo u prethodnom postu, ako treba, tražiću još, ne brini...
Salvantis:
Uostalom navikli smo od tebe da pricas nesto u jednoj, a negiras to isto u narednoj recenici. :roll:
Gde si to video? A ako sam ti dosadan, zašto uopšte čitaš ono što pišem?

nesha taxista:
Ozbiljno? Sto se onda bunis?

nesha taxista:
Protić kvaziistoričar, a čovek doktorirao, Kosovo oduvek bilo srpsko, a znaš da nije, eto samo u prethodnom postu, ako treba, tražiću još, ne brini...
Da, oduvek. Kosovo pre Srba nije bilo Kosovo. I Srbi pre Kosova nisu bili Srbi.
Ne znam sta trazis, ali nastavi, vazno je da imas neki cilj u zivotu :D
I Protic je obicna budala.

nesha taxista:
Gde si to video? A ako sam ti dosadan, zašto uopšte čitaš ono što pišem?
Zato sto se iz nekog razloga kacis na moje postove. A inace tvoje postove skoro da i ne citam, posto se ponavljas non-stop, a nista pametno nisi rekao :roll:

Salvantis:
Ozbiljno? Sto se onda bunis?
Ne bunim se
Salvantis:
Da, oduvek. Kosovo pre Srba nije bilo Kosovo. I Srbi pre Kosova nisu bili Srbi.
Ne znam sta trazis, ali nastavi, vazno je da imas neki cilj u zivotu :D
Znači, po toj logici Srbi 523 godine nisu bili Srbi? Karađorđe recimo, i svi koji su tih godina živeli? Interesantno.
Salvantis:
I Protic je obicna budala.
Verujem da ni on o tebi ne bi mislio bolje.

Salvantis:
A inace tvoje postove skoro da i ne citam, :roll:
Očigledno čitaš, mada ne uvek pažljivo.

fosilvaso o cemu ti sad pricas, to ni tebi samom nije jasno :roll:
Mada navikli smo i na to...

A evo i zasto je taksista toliko dosadan:
nesha taxista:
Nego sta onda radi? Samo smara :lol:
Dakle opet negiranje necega sto je ocigledno napisao pre dva posta, i nametanje beskonacne rasprave o tome.
DOSADNO.
nesha taxista:
Znači, po toj logici Srbi 523 godine nisu bili Srbi? Karađorđe recimo, i svi koji su tih godina živeli? Interesantno.
Nije interesantno vec smarajuce, buduci da je moja recenica porpuno jasna, za razliku od ovog njegovog konfuznog 'primera'. Ako Kosovo nije bilo srpsko u tih 500 godina, onda ni ostatak Srbije nio bio srpski. Gde li smo onda bili sve to vreme?
Besmisleno a uz to i DOSADNO

nesha taxista:
Verujem da ni on o tebi ne bi mislio bolje.
Koga briga sta bi on mislio o meni, ili fosilu, ili sta fosil misli o Proticu ili taksisti???
Mene sigurno ne.
Znaci opet DOSADNO.

nesha taxista:
Očigledno čitaš, mada ne uvek pažljivo.
Ovo je tek DOSADNO.

i vaso, jel sam ti dokazao da je taksista dosadan skoro kao i ti :D

PS banje su samo za fosile, znas ;)

Salvantis:
Kolege nemojte sad i o Skitima, pogotovo o njihovoj 'alternativnoj medicini' :D

Em taksista nikad nije cuo za njih, em ce kami jedva da doceka da udari neku 'paralelu' izmedju Skita, Kosova i Acteka, sve u vezi sa nemackim romantizmom iz XIX veka i modernim baletom :shock:

Opa evo 3.000 postova, a nemam ni Ambasadu ni Kafance da proslavim....

cestitam kolega... ne treba kafanche a ni ambasada za to....:)

Salvantis:
:roll:

Nije interesantno vec smarajuce, buduci da je moja recenica porpuno jasna, za razliku od ovog njegovog konfuznog 'primera'. Ako Kosovo nije bilo srpsko u tih 500 godina, onda ni ostatak Srbije nio bio srpski. Gde li smo onda bili sve to vreme?
Besmisleno a uz to i DOSADNO
Znači, Srbija posle dobijanja nezavisnosti 1878 nije bila srpska? Ili recimo sad, ako Kosovo dobije nezavisnost, što je sasvim realna opcija, onda šta?

nesha taxista:
Znači, Srbija posle dobijanja nezavisnosti 1878 nije bila srpska? Ili recimo sad, ako Kosovo dobije nezavisnost, što je sasvim realna opcija, onda šta?
Dzisus :roll:
Odakle samo izvede takav zakljucak???
....a to sta sam napisao kod tebe nema mnogo znacaja, po obicaju si propustio sustinu, cak sam je i boldovao ovaj put...

Kuku, ako si ti stvarno nekakav taksista pa krenes da vozis ljude od Slavije do Terazija, preko Mongolije, i na kraju zavrsis u Meksiku :shock:

Aj ti samo nastavi, ja odoh da spavam, moram ranije da legnem. Srecom.

Hajde sad da vidimo stvarno koje su nam realne opcije.
1.SB izglasava nezavisnost. Možemo da prihvatimo ili se durimo, razlika je samo u tome što u drugom slučaju bi bila otežana komunikacija s drugim državama, uz sve posledice koje s tim idu.
2. SB ne izglasava ništa, bilo zbog ruskog veta, ili pretnje njiime, ali se ni razgovori o budućnosti Kosova ne nastavljaju, jer se smatraju završenim. U ovom slučaju sasvim se izvesnim čini da bi Kosovo priznao veliki broj zemalja, na mig USA i EU. Ova varijanta bi bila još gora po Srbe na Kosovu, jer u njoj Albanci ne bi imali nikakvu obavezu po Ahtisarijevom planu, te i oni vrlo slabi mehanizmi zaštite ne bi više postojali. Što se nas ovde tiče, ostaju one dve podvarijante kao i u prvom slučaju.
3. SB ne izglasava ništa, nastavljaju se razgovori, odnosno prihvata se predlog Rusije.
Naša strana bi logično najviše volela ovo, ali, budimo realni, to je i najmanje verovatna opcija.

Ni u jednoj varijanti nije predviđen povratak suvereniteta na način na koji je postojao do 1999.
Lično mi se ništa u ovom jelovniku posebno ne dopada, ama je kasno da sad menjamo kafanu.

Back