- Poruka
- 343
LDP, LSV, SRS, SPS, DS, DSS???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jeeeeeeeste sad al ste glasali........sps,dss itd.......ma daaaaaa........LSV ima i zakonskih osnova i svi dobronamerni srbi ce se sloziti sa mnom.
A sada........ja bih reko' da sloba nije trebao ni da uvodi visepartijski sistem,sad ne bi imali ovoliko zla
Daklem.......treba zabraniti sve osim SPS tj. SPS treba da zabrani sve osale stranke![]()
Gde nađe SPS?Pa SPS odavno nema veze sa strankom od pre 2000.te,nego je privatna minibus partija Dačića i još par funkcionera.A jeeeeeeeste sad al ste glasali........sps,dss itd.......ma daaaaaa........LSV ima i zakonskih osnova i svi dobronamerni srbi ce se sloziti sa mnom.
A sada........ja bih reko' da sloba nije trebao ni da uvodi visepartijski sistem,sad ne bi imali ovoliko zla
Daklem.......treba zabraniti sve osim SPS tj. SPS treba da zabrani sve osale stranke![]()
jel i pups![]()
Gde nađe SPS?Pa SPS odavno nema veze sa strankom od pre 2000.te,nego je privatna minibus partija Dačića i još par funkcionera.
A ti voliš da budeš nečiji podanik?Nažalost,većina Srba još uvek ima slugeranjski mentalitet.a pre 2000 su bili privatna partija slobe i mire
a pre 2000 su bili privatna partija slobe i mire
Gde nađe SPS?Pa SPS odavno nema veze sa strankom od pre 2000.te,nego je privatna minibus partija Dačića i još par funkcionera.
и ти си као демократа? забрањивао би странкеsad nijednu,
to je imalo smisla kad je Canak predlagao da se zabrani srs posle 5.oktobra, a sad su bezopasni
sad nijednu,
to je imalo smisla kad je Canak predlagao da se zabrani srs posle 5.oktobra, a sad su bezopasni
nego jel postavljas teme namerno ili slucajno zaboravio grobarevu stranku
Treba zabraniti postavljanje ovakvih tema.
Zaboravio je i DS. Valjda neće da piše ove najveće mada bih ja Grobareve prve zaokružila, čak i pre trija DSS-SRS-LDP.
A jeeeeeeeste sad al ste glasali........sps,dss itd.......ma daaaaaa........LSV ima i zakonskih osnova i svi dobronamerni srbi ce se sloziti sa mnom.
Daklem.......treba zabraniti sve osim SPS tj. SPS treba da zabrani sve osale stranke[/QUOTE
NAZDRAVLJE,ŽIVEO DRUG STALJIN!![]()
Upravo tako.Da znaš da si u pravu.Pre bi trebalo postaviti pitanje postojanja nekih
destruktivnih elemenata prišivenih uz stranke poput Obraza i sličnih.![]()