Koje ste godiste?

• Začetnik teme Začetnik teme Natashica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
spring_storm:
Da li sam se kacila prva ili ne uopste nije bitno, jer sam u svakom slucaju imala razloga za to, a svako ko iole ume da razmislja bi trebalo da shvati zasto.
Mislim da bi citav forum trebalo da leti u * ako dodje do toga da clanovi lete zbog nekih tamo budala!
Da su ljudi ovde malo pametniji, potpisali bi peticiju i poslali administratoru da ti skine status moderatora, pa da vidis kako izgleda kad tebe neko malo spusti...
Nemoj da mi pricas za ta neka pravila, jer kad vidim zbog cega i koliko pojedini daju sebi za pravo da se svadjaju i kako ih niko posle toga ne dira, zasto onda ne bih i ja malo "krsila" neka pravila ?

U pravu si, nije bitno... Bitno je da si se kacila... I da ne znas da iscooliras kada treba... A razlozi se mene ne ticu, ako si nesto imala da mu kazes mogla si preko PP-a...

Tu peticiju bi samo ti potpisala... Oni koji me znaju malo duze i koji ne prave probleme nisu se nikada zalili...

Svako ko se svadjao, bio je upozoren... Samo sto neki znaju sami da prestanu, za razliku od tebe...

Necu vise da se raspravljam sa tobom, rekla sam ti sta sam imala, a ti odluci sta ces ubuduce da radis...

Back