koje slusalice

gost 370773

Zainteresovan član
Poruka
279
Zdravo zanima me koje slusalice da uzmem tj. Koje su bolje. Kupio sam kod kineza za 1€ slusalice i onaj utikac je bio u kvaru tj. Samo jedna slusalica je radila da bi proradila i druga moram da vrtim taj utikac i da namestam jedva nekako . I sad me zanima kako mogu da vidim koji ima dobar utikac kojeg ne moram da namestam .
P.S. molim vas nemojte mi se sprdati zato sto sam kupio kod kineza nego mi odgovorite ako znate nesto o tome

Jel slusalice prikljucujes u neki telefon ili? Ako slucajno prikljucujes na Nokia telefon, prikljucak za Nokia slusalice se razlikuje od standardnog.

Inace, ovako pri kupovini ces tesko izvaliti (ili nikako) da ne rade, osim ako ti ne dozvole da ih probas tamo na licu mesta.

Kol'ko para tol'ko i muzike.

Preporučujem Ti A4Tech sa dve bananice.
Prvo proveri računar (zvučni ulaz)
inače će Ti trebati dodatna eksterna
zvučna kartica (oko 15€)

Ili, pametnije, traži neku bolju
ali sa USB portom za kačenje.

Zdravo zanima me koje slusalice da uzmem tj. Koje su bolje. Kupio sam kod kineza za 1€ slusalice i onaj utikac je bio u kvaru tj. Samo jedna slusalica je radila da bi proradila i druga moram da vrtim taj utikac i da namestam jedva nekako . I sad me zanima kako mogu da vidim koji ima dobar utikac kojeg ne moram da namestam .
P.S. molim vas nemojte mi se sprdati zato sto sam kupio kod kineza nego mi odgovorite ako znate nesto o tome

nemoj od kineza više ništa da kupuješ prijatelju,osim riže!:neutral:
ako te neka muka natjera onda može,u suprotnom ne..

Tesko je to uraditi,jer su to tanke licnaste zice i jos ako je u samom dzeku,ne mozea nista.Ako nemas vise para ima po prodavnicama komjutera i delova da nadjes za 250-300 din.i ta ti sluze godinama.Ili ako imas neke stare ili neki drugar,a da mu ne trebaju,da uzmes i d zamenis taj kablic sto nije dobar,ali pipavo je to.

Imaju neke od 3eura da uzmem te
Ma uzmi neke od 100 din, ili još bolje, nađi polovne na pijaci za 50 din! Ima kod nas u Novom Sadu Najlon gde bi mogao da pazariš i za 30 din, garantujem!
Missim, ko je lud da kupuje iole kvalitetne slušalice koje će gurati u uši i slušati muziku preko njih.
Uostalom, ko šiša muziku i iole čist zvuk... važno je da krči, a to ćeš dobiti sa ovim od 30 din jednako kao i sa onim od 3 evra.

pirinač, sake (rakija od riže) i karate to jedino od kineza valja
Imaju i poneku,bar na filmovima,lepu devojku.Inace kako su dosli kod nas nikad nisam usao u kinesku radnju,sem zena,ako ne ponese kisobran,pa joj zatreba za jednu upotrebu.desavalo se da kupim kucne aparate i tek kad ga raspakujes vidis da je iz Kine.Ima nekih koji dugo rade,verovatno sklapaju za neku jacu firmu.Video sam u komsiluku,komsija kupjo klimcu ima par godina helikopter sa daljinskim i pre neki dan sam ga video da se igra snjim.Pitao sam ga jel to onaj stari i rekao je da jeste,prosto sam se zacudio.Ali u svakom slucaju njihove jeftine proizvode treba izbegavati,jer su za kratku upotrebu.

Ja imam kineski telefon i bolji je i jeftiniji od bilo kog Samsunga i ostale skupe kompanije.
Nisu Kinezi za potcenjivanje ni najmanje, osim što kvalitetne kineske stvari kod nas i ne prodaju, pa za njih ni ne znamo, ako ne pitamo Gugla i eventualno ne poručimo online sa aliexpressa.

Sve zavisi u šta utičeš te slušalice. Postoji nekoliko vrsta konektora od 3.5mm, najverovatnije si greškom uključio TRS slušalice u TRRS konektor (prvi ima dve "crtice" a drugi tri, jer podržava i mikrofon pride) pa će raditi tek kad ga malo izvučeš, za dužinu jednog prstena.

Trrs-applenonstandard.png

I ja bih molio za preporuku pošto planiram da kupim slušalice za Lumiju 640 do nekih 1 500 dinara.
Bitno mi je da budu kao obične bubice, ovako nešto:

512717_l.jpg

a ne ovako:

sony_slusalice_sony_mdr-ex10lp_black_slusalice_bubice.jpg

I ono što je najvažnije, da slušalice imaju na sebi onaj taster za menjanje pesama.

Back