servis baterija
Početnik
- Poruka
- 35
Zanima me osim side koje se polne bolesti najviše plašite da bi mogli slučajno(preko daske u toaletu ,krvi itd) da zakačite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me osim side koje se polne bolesti najviše plašite da bi mogli slučajno(preko daske u toaletu ,krvi itd) da zakačite
sta vam je sa tim bolestinama vec danima...pu pu pu
Ma ja ovde već nedeljama nisam videla normalnu temu....msm stvarno ljudi koji vam je *****, ovaj pdf se pretvorio u gomilu gowana.
![]()
Pa bas ti hvala, otvorih i ja jednu pre dve nedelje![]()
Ne mozes nista preko daske u toaletu da zakacis, tj mozda moze jedan covek u milion ali posto su sanse tako male ne daj da te farbaju.
herpes, virusno do jaja, bolje u popove da odem nego od neke sponzorushe to da zaradim!
Ne mozes nista preko daske u toaletu da zakacis, tj mozda moze jedan covek u milion ali posto su sanse tako male ne daj da te farbaju.
A,šta misliš - da su baš sve vernice čiste ?
Ima i među njima zaraženih.
A,mantija te ne štiti.
Najsigurnija zaštita je ne gurati u sumnjive rupe....
evo,stigao je ekspert za polne bolesti
![]()
Grešiš.
Mnogo je polnih bplesti koje se prenose
preko zajedničke wc šolje i daske.
Pa jeste, ja bacam oko najvishe na kaludjerke.![]()
Fala na tituli
Greshish shinko, to su tebi rekle neke koje su polnu bolest dobile "preko wc solje i daske". Lepo kazem, ne daj da te farbaju.
briga me za zimu briga me za sneg
krzno mi je toplo ja sam pravi medved
![]()