Које особине највише не волите код других?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Шта је оно што највише не волите у понашању других особа?

Многи су лицемери и мисле само на себе. Многи су живчани, нервозни. Многи су надмени и препотентни. Многи су непоштени, варалице, не држе се речи...

Дакле, које особине вам највише сметају код људи, било да су ситнице или неки већи "грехови"?

Nepoverljivost ustvari ne smatram losom osobinom.I sam umem da budem nepoverljiv dok nekog dobro ne procenim...
Свако уме да буде неповерљив када не познаје некога. Проблем настаје када је неко неповерљив а нема разлога за то. Не у смислу откривања тајни. Него, не можеш рачунати на њега, није веран друг, можда сам и лошу реч искористио, лош појам.

Odavanje tudjih tajni, licemerje, foliranje...
Ништа горе од тога кад неко одаје туђе тајне. Тај неко не уме да смисли о чему ће па онда одаје тајне да би забавио саговорнике ило још горе, оцрнио тог неког...

Licemerje, ne drzanje do svojih stavova i reci...
Nepostovanje starijeg i zbijanje sale, ruganje...
Gordost i bahatost mladih...
Ulizice...
Ljude koji iskoriscavaju salu na svoj racun da ti se izokola rugaju i umanjuju tvoju vrednost, tvoj humor pretvaraju u slabost i ruganju se tvojoj pojavi...
Stav sve moze ali da budes u necemu bolji od mene ne moze...
Podmukla zavidnost i zelja bljiskih prijatelja pa i najboljeg da bude u svemu ispred tebe...
Mesanje u tudji zivot i ogovaranje bez ikakvog znanja o osobi i sta je sve prezivela itd....

Sns i politicka muvala, policajci i opstinari, toksicni biznismeni i materijalisti...
Ljude tipa ako ti pomognem pustim pice itd koji si posle toga daju za pravo da budu bahati prema tebi i umanje tvoju vrednost i postovanje...

zaobilazim svakog koji je simpatizer amerike jer u tom slucaju, sve sto si nabrojao, oni to poseduju.
Sa druge strane rusofili (oni pravi a ne oni "ubaceni") su na sasvim suprotnoj strani (stoga i imamo ovaj aktuelni sukob zapada i Rusije) pa su mi ko braca jer imamo iste vrednosti.

(sad kad se sruce ovi sto su se zayebali pa emigrirali u ameriku i njene kolonije..............kad pocnu da pljuju na rusofile).

Licemerje, ne drzanje do svojih stavova i reci...
Nepostovanje starijeg i zbijanje sale, ruganje...
Gordost i bahatost mladih...
Ulizice...
Ljude koji iskoriscavaju salu na svoj racun da ti se izokola rugaju i umanjuju tvoju vrednost, tvoj humor pretvaraju u slabost i ruganju se tvojoj pojavi...
Stav sve moze ali da budes u necemu bolji od mene ne moze...
Podmukla zavidnost i zelja bljiskih prijatelja pa i najboljeg da bude u svemu ispred tebe...
Mesanje u tudji zivot i ogovaranje bez ikakvog znanja o osobi i sta je sve prezivela itd....

Sns i politicka muvala, policajci i opstinari, toksicni biznismeni i materijalisti...
Ljude tipa ako ti pomognem pustim pice itd koji si posle toga daju za pravo da budu bahati prema tebi i umanje tvoju vrednost i postovanje...
Са свим тим сам се нажалост сусрео. И нажалост нисам једини.

zaobilazim svakog koji je simpatizer amerike jer u tom slucaju, sve sto si nabrojao, oni to poseduju.
Sa druge strane rusofili (oni pravi a ne oni "ubaceni") su na sasvim suprotnoj strani (stoga i imamo ovaj aktuelni sukob zapada i Rusije) pa su mi ko braca jer imamo iste vrednosti.

(sad kad se sruce ovi sto su se zayebali pa emigrirali u ameriku i njene kolonije..............kad pocnu da pljuju na rusofile).
Обично русофили и американофили деле другачије погледе на многе ствари, осим пуког подрржавања једне стране. Скроз другачија два схватања.

Sve nas je pitao , meni je simpatičan.
Хвала ти, но посао као уредника форума је да одржавам форум живим. И постављам занимљива питања и занимљиве теме око којих је занимљиво дискутовати :)

Љигавих на форуму колико хоћеш... Провоцирају а не остављају трагове. Онако подмукло, пишу, а не дају ти основа да их пријавиш или казниш...прорачунато
ima i na forumu, nego sam ja mislila u rl..

Обично русофили и американофили деле другачије погледе на многе ствари, осим пуког подрржавања једне стране. Скроз другачија два схватања.
testiraj neku osobu koja je arogantna i koja stalno laze a sa druge strane testiraj osobu koja je postena, iskrena, skromna.
Milion posto garantujem da je prvoj osobi amerika uzor a drugoj Rusija.
Zlo i dobro su suprotni polovi koji svako za sebe privlace istu energiju.........zlo ka americi i dobro ka Rusiji.

Naravno, ovo je vise simbolicno jer idealno ne postoji ali .......tu je negde.
Uglavnom, test je apsolutno tacan. Probajte pa cete se uveriti.

Ne volim one koji zamišljaju da su savršeni, da su izuzetni...
Ne volim one koji u tuđem oku vide trunku, a u svom ne vide balvan...
Ne volim one koji pametuju i siluju svojom izuzetnošču...
Ne volim folere, lažove, lovce na status...
Ne volim one kojima je sve jasno...
Ulizice
Ograničene
Tupsone
Politički zatucane
Siledžije i fizičke i mentalne
Skorojeviće
Nevaspitane

:heart2:

testiraj neku osobu koja je arogantna i koja stalno laze a sa druge strane testiraj osobu koja je postena, iskrena, skromna.
Milion posto garantujem da je prvoj osobi amerika uzor a drugoj Rusija.
Zlo i dobro su suprotni polovi koji svako za sebe privlace istu energiju.........zlo ka americi i dobro ka Rusiji.

Naravno, ovo je vise simbolicno jer idealno ne postoji ali .......tu je negde.
Uglavnom, test je apsolutno tacan. Probajte pa cete se uveriti.
Мислим да у 65~% ситуација буде тако. То сам и ја сам приметио

Back