Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.168
Jao a posle pesak u guzu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo tako valja!Jao a posle pesak u guzu![]()
Имам ја ортакињу у шпанији неки мањи градић на обалиa zelenis tu, zelenis tamo...ja bih pre bila na nekom ovakovom mestu...ne mora fensi...ali bacis se na plazu uz vatricu...zvezde...neku opustajucu latino, rege muziku u pozadini...
pa nista, ostaje ti da dodjes kod mene, imas smestaj i hranupaaa....guglala jatuc tuc tuc...bam bam bam...ovde bih ja izdrzala samo na zescim drogama vise od pola sata...
a i dalje mi se cini mesto kao droga+ alkohol...i nesto za poj.ebat
ne osudjujem ni najmanje...no nije za mene
a ti si gde? u Berlinu?pa nista, ostaje ti da dodjes kod mene, imas smestaj i hranu![]()
a ja sam tako mastala na pocetku svoje karijere na forumu da se iznajmi jedan bus, uredi fino i krene...negde...Могли би хД
Пази ја до сад где год сам планирао отишао самcuj ako se masta...masta se...![]()
tu, blizu jedna avionska stanicaa ti si gde? u Berlinu?
izgleda ce biti forumska ekskurzija![]()
i ja...samo su nekada bile godine u pitanjuПази ја до сад где год сам планирао отишао сам
tu, blizu jedna avionska stanica
salim se, stotinak km. al kupis dnevnu kartu 20 evradi ides gde hoces
ne znam za druge...ja volim da vidim nesto novo, dozivim nesto novo, okusim nesto novo...samo, ja se vama divim na tolikoj ljubavi za putovanjima, to mi nikad nije bilo jasno. meni sve to isto, Berlin, Minhen, Hamburg... mislim ne bukvalno isto ali mi se cini kao kad onaj iz Svrljiga ode u Cicevac![]()
definitivno...i meni je na listi zeljaPredlažem Sevilju.
http://fumacrom.com/3ssCH