- Poruka
- 70.757
Dakle....Berlin mi suđen i to vozom...nije bio u planu...no sta je tu je..sada se mora 
a vama?

a vama?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a cekaj...kako si vaga a rodjena u avgustu?Vozom za veneciju![]()
Cekaj, polako. Prvo vozom do Budimpeste, brze pruge i kod nas.Pobrkala sam mjesece
Vozom za Dubai
Nije bitno Too samo da se Ide negdje makar u Masti......Cekaj, polako. Prvo vozom do Budimpeste, brze pruge i kod nas.
Ako hoces da ti se ostvari horoskop.sta, treba da sipcim biciklom do berlina ?![]()
![]()
Nije dovoljno ici na posao? ?Nije bitno Too samo da se Ide negdje makar u Masti......
Већ дуже време размишљам да одем у Берлин и посетим пар клубова, па ако ти треба сапутник и да се исталимо за трошкове цимни, само да буде лето или зима ове годинеDakle....Berlin mi suđen i to vozom...nije bio u planu...no sta je tu je..sada se mora
a vama?
Pogledajte prilog 1094826
ja iskreno ne razmisljam o Berlinu...to je samo zbog onog horoskopa biloВећ дуже време размишљам да одем у Берлин и посетим пар клубова, па ако ти треба сапутник и да се исталимо за трошкове цимни, само да буде лето или зима ове године
Па ја бих отишао тамо из више разлога али свакако један од битнијих је да посетим тих пар култних клубова а не да бих неку мученицу ту дефлорисао, све остало што си написала ту се проналазим, ево од када је почела корона нигде нисам путовао тако да активно планирам негде да одем.ja iskreno ne razmisljam o Berlinu...to je samo zbog onog horoskopa bilotj. u Berlin bih otisla samo ukoliko bi neko zeleo moje drustvo tamo na par dana, turisticki me ne privlaci toliko
Mislim svako novo mesto je dozivljaj ali pre bih obisla sve gradove u Italiji, Spaniji, Portugaliji...pa sva ta mala idilicna mesta u Austriji...
Nisam ti ja za klubove nikada bila, pa ni sada...ne lozim se na guzvu, buku, biti u fazonu nisam u fazonu, uopste ne uzivam u tome a jedinu svrhu tih vrsta izlazaka vidim samo radi upoznavanje suprotnog pola... neki mali dzez, bluz lokal...sa autenticnom muzikom...bez preterane guzve bi vec dolazio u obzir...tu bi mi makar muzika bila prijatna
no da skratim...ja sam vise za prirodu nego gradove...gradovi mi dodju bukvalno ono varijanta za 2-3 dana...i to bez tog nocnog zivota koji je mojoj dusi stran...![]()
istina jeste da nikada nisam ni istrazivala BerlinПа ја бих отишао тамо из више разлога али свакако један од битнијих је да посетим тих пар култних клубова а не да бих неку мученицу ту дефлорисао, све остало што си написала ту се проналазим, ево од када је почела корона нигде нисам путовао тако да активно планирам негде да одем.
Ima tu dosta toga za videti, pričam o Trezoru i Berghain-uistina jeste da nikada nisam ni istrazivala Berlin
o kojim kultnim klubovima pricas?
mucenicu deflorisao![]()
paaa....guglala jaIma tu dosta toga za videti, pričam o Trezoru i Berghain-u
Pa da xD
Nema šta da ti se čini tako je xDpaaa....guglala jatuc tuc tuc...bam bam bam...ovde bih ja izdrzala samo na zescim drogama vise od pola sata...
a i dalje mi se cini mesto kao droga+ alkohol...i nesto za poj.ebat
ne osudjujem ni najmanje...no nije za mene
aha...Nema šta da ti se čini tako je xD
Pa ne moraš ti da ideš ti kad kreneš na spavanje ja odem na žurku, ne kvarimo plan puta xD
Ne gudram se više xDaha...
vidi...sada mi mnogo jasniji nick Botanicar i kakvo cvece volis![]()
a ni manje....sve je jasnoNe gudram se više xD
Ali volim elektronslu muziku(industrijal, ebm, post punk)
Лорелајн воли чисто и ја тебра истоa ni manje....sve je jasno![]()