Koje marke ssd-a kupiti 🙋

A cudo bas , on ima zahtev da bude jeftino haha.
Citat sa benchmarka:P
Sem ovog A400 imali jos sta za izbegavanje za SSD do 4k dinara (od 120GB/240GB) odnosno ima li neka preporuka. Treba mi za praistorijski laptop, za surf povremeno kuckanje samo ne zelim da na kraju bude sporiji od 5400rpm HDD. Procitao sam poslednjih 30 strana, da ne bude da pitam onako jer me mrzi da citam ali nikakav konkretan zakljucak nisam izvukao.

[/code]

A i kod vecine je los fw , secam se bas kada se prva serija A400 pojavila da su imali ocajne fw ...
Nisu samo oni , vecina fura tlc mem i losije kontrolere , jbg za te pare ne mozes da se zalis , evo pokrenuo ovaj matoriji komp gde imam taj kingston , nije ni puno radio.
I na vrhunskom ssd-u gde je sistem , za svaki slucaj drzati backup na nekom hdd-u, nikad ne znas...

Screenshot 2021-07-26 140429.png

A i kod vecine je los fw , secam se bas kada se prva serija A400 pojavila da su imali ocajne fw ...
Nisu samo oni , vecina fura tlc mem i losije kontrolere , jbg za te pare ne mozes da se zalis , evo pokrenuo ovaj matoriji komp gde imam taj kingston , nije ni puno radio.
I na vrhunskom ssd-u gde je sistem , za svaki slucaj drzati backup na nekom hdd-u, nikad ne znas...

Pogledajte prilog 976139
Fw šta ti je to ?

Back