Koje kućne poslove izbegavate?

Nemam više ni na čiju štetu da odlažem posao.
Perem sudove, čistim prašinu i spremam hranu...
Hej, nemam ni na koga više da se oslonim.
Mogla sam to da izbegavam za vreme studija, ali se ne osećam ponosno jer su moji baka i deka najviše pazili da ništa ne radim, samo da učim..
Neko se odricao zbog mene i mislio da kad dograbim diplomu...
Heeee...
Da Bog da i ja volela nekoga kao oni mene.

ja ne placam...ali me zabole pikica za sredjen stan. uredim 1 u 10 dana (brisnem prasinu, usisam, obrisem prozore kako kad, to mi usput...novogradnja nema prozore od zida do zida, a nisu ni dupli, ja ove zovem puskarnice), sudove cas operem, to mi je najlakse, pegle vise zvanicno nema, pa se ni ne pegla..pre je bilo peglanje po potrebi, sad ni to. masinu ukljucim da opere ves, ves rasirim (kraj korita svuci, kraj plota obuci to je moja parola :mrgreen:). to je na priliku to.

zavesa nema, tepiha nema..ma nema niceg, minimalizam.

Ne volim da usisavam,ne znam zasto i ne volim da ribam kupatilo jer se tu nekako najvise umorim.Ali radim sve,naravno.
Peglanje me nekad bas opusta, i volim da slazem ormare.🙂 Zapravo,volim te "cistije" i pipavije poslove, kao sto je neko ciscenje ladica,ormara,slaganje,peglanje...za razliku od ovih grubih,tipa ribanje kupatila ili rerne.
Pranje vesa i sudja,pogotovo u masini,skoro i da ne ubrajam ni u kakve poslove. 🙂

Back