Koje komplimente žene najviše vole?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.422
Znam, neke će odmah reći da im je bitnije ko im kaže, kako kaže, gdje kaže, kad kaže.. :D naravno, kompliment od drage osobe je uvijek lijep i dobrodošao..

Da li više volite da vas počaste istininom a ne lažnim komplimentima, tipa "danas si nekako posebno lijepa" a znate da..
Da li više više volite kompliment da izgledate mlađe, nego da ste smršale :mrgreen: ili da vam haljina odlično stoji?
Šta vam znače komplimenti od nepoznatih muškaraca ili onih do kojih vam nije stalo? ..ako sam se dobro izrazio :roll:

Znam, neke će odmah reći da im je bitnije ko im kaže, kako kaže, gdje kaže, kad kaže.. :D naravno, kompliment od drage osobe je uvijek lijep i dobrodošao..

Da li više volite da vas počaste istininom a ne lažnim komplimentima, tipa "danas si nekako posebno lijepa" a znate da..
Da li više više volite kompliment da izgledate mlađe, nego da ste smršale :mrgreen: ili da vam haljina odlično stoji?
Šta vam znače komplimenti od nepoznatih muškaraca ili onih do kojih vam nije stalo? ..ako sam se dobro izrazio :roll:
Iskreno ako ćemo, ne obraćam pažnju na to šta ljudi govore o meni bilo da je dobro ili loše.
A što se tiče komplimenata...uhh...pa više volim kada pohvale moje pisanje nego moj fizički izgled jer kada počnu sa komplimentima vezanim za izgled i odeću,to ih odmah čini odbojnim.Barem meni.
Jer kad muškarac priđe i počne da udeljuje komplimente,a ne kažem da su svi takvi, zna se šta hoće. Mislim, živimo u takvom vremenu da je to normalno.Za neke.

Jer kad muškarac priđe i počne da udeljuje komplimente,a ne kažem da su svi takvi, zna se šta hoće. Mislim, živimo u takvom vremenu da je to normalno.Za neke.
Ne slažem se sa tom konstatacijom ali ne sumnjam da tako misliš.. daleko da smo svi isti i da dijelimo komplimente samo da bi.. kako kažeš.
Nekim ženama je najveći kompliment kada je gledaš ravno u oči i slušaš pažljivo šta priča.. osim ako ti pogled (u medjuvremenu) ne privuuče nešto drugo :mrgreen:

Ne slažem se sa tom konstatacijom ali ne sumnjam da tako misliš.. daleko da smo svi isti i da dijelimo komplimente samo da bi.. kako kažeš.
Nekim ženama je najveći kompliment kada je gledaš ravno u oči i slušaš pažljivo šta priča.. osim ako ti pogled (u medjuvremenu) ne privuuče nešto drugo :mrgreen:
Upravo tako. Nekim ženama.
Ja nisam jedna od njih. :flert:

Upravo tako. Nekim ženama.
Ja nisam jedna od njih. :flert:
Da podvučem.. :mrgreen:

Ne voliš komplimente, ne voliš da te gledaju u oči, slušaju.. dakle, apsolutno te ne zanima niti obraćaš pažnju??
Baš lijepo.. taman pomislih da nešto i naučim, kad.. ćorak :dash:

A ona @Manastirka te još i podržava.. ko da ste časne sestre, ne date se ni pogledat a kamoli.. :hahaha:

Ne voliš komplimente, ne voliš da te gledaju u oči, slušaju.. dakle, apsolutno te ne zanima niti obraćaš pažnju??

A ona @Manastirka te još i podržava.. ko da ste časne sestre, ne date se ni pogledat a kamoli.. :hahaha:
Šta ima da gledaju? Ne igra mečka!

Mislim da si u prvoj recenici pokrio sve.
Zena je najsrecnija kada dobije kompliment koji ocekuje od osobe od koje ga ocekuje. :D

Pa mislim ono...šta ima od mene da učiš ili o meni...
Mislim ja sam ta koja gleda u oči a oni su nesposobni pa skretaju pogled.
Šalim se, nisu nesposobni,samo izbegavaju moje oči da ih ne ubijem pogledom.
Tako je,ne volim komplimente, ne volim da mi bulje u oči kao krava u šarena vrata. Ne zanima me i ne obraćam pažnju.

Naravno da me podržava kad je devojka divna. Divna osoba i razume o čemu govorim.

Док ми је дете било мало, највећи комплимент ми је био када похвале његово васпитање.
Сада је лепо чути оне ”Дивно је у данашње време видети неког насмејаног” иако само ја знам да он није за добро расположење него добру глуму :(

Back