- Poruka
- 2.273
I jos jedno ako sam ja glupa ti si.................................necu da se swadjam niti nesto slicno
Aj mi reci koji jezik znas bez gresaka?
Aj mi reci koji jezik znas bez gresaka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako.Pa zato sto si napisala da sam glupa a znam RUSK(odlicno)I i aj kazemo Srpski......................pa ti sad vidi sta ja hocu da kazem!
A imam tj. sad cu 13 godina!
Srpski, bosanski, hrvatski, crnogorski, srbijanski, engleski, malo italijanski, malo ruski![]()
Shta mu dodje srbijanski?Srpski, bosanski, hrvatski, crnogorski, srbijanski, engleski, malo italijanski, malo ruski![]()
Ovako.
Izvini shto sam napisala da si glupa, izvinjavam se i B_A-u, ali to sam tako srochila zato shto sam mislila da mogu da kazhem i na finiji nachin ali da ne bi pogodila poentu.
Zashto i dalje mislim neshto slichno: znanje jezika nema veze s pameti ili gluposhcju
svi ljudi znaju neki jezik [o5, mislim da ni jedan jezik ne mozhesh znati savrsheno jer je jezik zhiva materija koja se svakodnevno menja. Ako znash neki jezik savrsheno, samim tim tvrdish i da znash sve terminoloshke izraze koji se koriste u biologiji, medicini, pravu, mashinstvu, zidarstvu, frizeraju....
a ja tvrdim da ne znash!
I josh neshto, godin(ic)e nemaju ama bash nikakve veze ni sa inteligencijom ni sa jezicima, i pametnim ljudima bi trebalo da je to savrsheno jasno.
U suprotnom, ne bi postojala deca bilingvali niti ljudi od preko 50 koji znaju samo svoj prvi jezik. Mrzelo ih da nauche, nije im trebalo, pa shta? To ne znachi da su glupi.