Koje je vaše mišljenje o legalizaciji marihuane?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Viski ti je dobar argument...npr ja sam popio dve casice viskija kad su me slali u vojsku , bilo mi strasno neprijatan osecaj, nije strah, ja ne osecam strah, ali predosecanje mi je bilo neprijatno....
Nije ni cudo...cim sam stigao u 23.30h, poredjali nas 12 da se odredi koji ce biti falsifikovan tj prebacen iz najelitnije jedinice u najgoru jedinicu jer je tata najgoreg platio 10 000e da mu sin prejde na najbolje mesto..

Zbog visine, snage , izabrali su mene..

Posle ide tok, vise od 4 puta sigurno izbegnuta smrti , a vise od 20 puta moguca smrt...moguca smrt je npr kad vas posalju sa 40C i teskom upalom mokracnog mehura koja ide na bubrege na strazu koja je non stop na -18C i danju , smrzla se reka na debelo, pa jos pobegne pola straze zbog slave pa uvale da umesto skracene straze dezuras 4h pa 2h odmor i tako sve dane straze...plus dehitracija...plus ti jos smestaju produzenje straze jos nedelju dana....i onda proradi to da ces sve da ih pokokas jer imas 360 metaka a najsposobniji si vojnik i po pogadjanju i po uskakanju sunjanju , preskakanju i taktici...

Da skratim dve casice viskija te malo opuste, ali ti ne nanesu ni opijenost ni alkoholizam...i jesu mi pomogle te dve casice viskija...
Nisam siguran da je jedna trava istog minimalnog dejstva....nisam probao...
Ovako mi ne treba alkohol...ni pri izlasku ni pri muvanju ni pri problemima, ni za zabavu...

Dobar si ti za sve ovo sto ti se desavalo

Dobar si ti za sve ovo sto ti se desavalo
Rang 1 je stvarno rang 1 procena u sluzbama, samo sto sad ljudi ni u BIA vise ne znaju sta to znaci...

Inace mnoge stvari koje perceptivni ljudi primete, ulaze u teorije zavere...

Ne bi poverovali sta se sve desavalo na teritoriji Srbije od Srba , zgadilo bi vam se , a ustvari je samo primer licnog interesa, i strasnog sebicluka a vrhunski je nepatriotizam...tj subverzija.

Back