- Poruka
- 388.668
Da li bi podržali takvu odluku i ako bi, zašto ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako nadrogirani sednu u auto i izazovu jos udesa..ali mislim da bice legalizacije..Protiv onda vucic i politicari i pokvareni policajci ne bi zaradjivali ovoliko a od zarade drzave nema nista....
Bokje da zateknem sina kako duva doint nego nesto drugoKo god je za ,nadam se da ce zateci svoje dijete da duva joint.
Чувени кофи-шоп. Таква два су била у кругу од 50 м од мог смештаја. Тек да видиш бабе како чекају у реду.U Beču sam videla lokal gde možeš kupiti i nesmetano konzumirati marihuanu.
Blizu centra je i pozamašne kvadrature.
Ako ne racunam sto sam bio u autu dok su dvojica duvala travu,nisam probao.Vec sam imao 27 godina kada sam dosao u kontakt sa travom,pa mi nije bilo zanimljivo da probam.Bokje da zateknem sina kako duva doint nego nesto drugo![]()
Salu na stranu, vau a ti nisi probao?
to sigurnoNe deluje mi kao pametna ideja. Samo ćemo dobiti zombiranu omladinu.
Zar vec nisu?Ne deluje mi kao pametna ideja. Samo ćemo dobiti zombiranu omladinu.
Pa dobro isto vazi kad upoznas studenta sto pije alkoholnajbolje kad upoznas na vreme nekog ko duva po 5 i vise puta dnevno i odlican je student.....tada shvatis da mu to sto je odlican ne vredi nista....ubi ga trava...
A da ne zna to...
Još kupiš legalno iz kontrolisanih uslova, ne uvaljuje ti neki kosovar mutanta nekog.Mislim da tu nema neke filozofije - mnoge zemlje su legalizovale i apsolutno se nista nije promenilo u smislu broja konzumenata, jedino sto je prakticno se promenilo sto se niko vise ne cima da ce legalno odgovarati ako poseduje par grama ili dve saksije kod kuce.
Jednom recju, smanjio se stres i nista drugo.
Za mene je isto , jer sam video starije osobe koje ceo zivot negiraju da su alkosi , ali trpi im cela porodica, imaju delirijum tremens, i naravno imaju alkoholicarsku demenciju , poseban oblik demencije...Pa dobro isto vazi kad upoznas studenta sto pije alkohol