Koje je najlepše beogradsko predgrađe?

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pricalo se da grad nalaze to, jeftinije im je nego da organizuju sterilizaciju lutalica i finansiranje azila.....
nznm da l' je tacno, ali mi u ovakvoj 'vladavini' deluje skroz moguce

Еутаназија је најбоље решењe, ко ће дa храни и смешта толике псе.
Лично не верујем да град стоји иза бацања отрова.

Ako je besplatna sterilizacija dostupna, nece se kotiti toliko....
a naravno, sklanjati ih sa ulice i smestati u azile....
meni je zalije da hranimo cuvamo silivatelje i zlocince po zatvorima, nego pse
Па то имаш већ 15 година, забранили убијање џукаца и увели стерилизацију, и добијеш да свако мало псета искасапе неког.

Па то имаш већ 15 година, забранили убијање џукаца и увели стерилизацију, и добијеш да свако мало псета искасапе неког.
На страну што се чопори луталица срећу само у трећесветским вукојебинама. Ко то воли, на част му.

pricalo se da grad nalaze to, jeftinije im je nego da organizuju sterilizaciju lutalica i finansiranje azila.....
nznm da l' je tacno, ali mi u ovakvoj 'vladavini' deluje skroz moguce
Drugaru se otrovao pas i uginuo pre nedelju dana na kalemegdanu, lakše trovati a pare uzimati preko raznoraznih dobrotvornih agencija i udruženja koja postoje samo na papiru.

Fondacija za zaštitu životinja "Brižit Bardo" uputila je na adresu gradonačelnice Beograda pismo u kom se oštro protestuje zbog proganjanja pasa-lutalica na beogradskim ulicama. U pismu koje je dostavljeno B92, Brižit Bardo poručuje Radmili Hrustanović da je "upravo obaveštena o masakru koji šinteri sprovode pod njenim rukovodstvom" i podseća da je fondacija “Brižit Bardo” omogućila njihovu identifikaciju, vakcinaciju i sterilisanje. Brižit Bardo navodi da je do takvih informacija došla od zaštitnika obeleženih pasa, koji traže da njihovi ljubimci budu oslobođeni iz kaveza, posle kojih ih čeka sigurna smrt. "Izgleda da su obećanja da Beograd neće postati drugi Bukurešt prekršena", navodi se u pismu Brižit Bardo, koja tvrdi da gradonačelnica sprovodi tihu kampanju istrebljenja pasa-lutalica i da je u januaru navodno izjavila kako "ne želi da vidi nijedan rep u Beogradu".

Gradonačelnica Beograda Radmila Hrustanović odbacila je u izjavi za B92 sve optužbe koje je na njen račun iznela francuska glumica. “To je potpuno neodgovorna izjava jedne ekscentrične žene. Svaka joj čast što je svoj život posvetila životinjama, ali ja to nikada nisam izjavila, pa se takvom vrstom pisma ne bih bavila”, kaže Radmila Hrustanović.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2003&mm=09&dd=26&nav_category=12&nav_id=120433

Back