Koje je nagluplje pitanje koje ste pitali Google?

Svima nam se desilo da u istoriji pretrage pronađemo neku glupost koju smo tražili na guglu. Ja priznajem, poslednje što sam kucala je pitanje : Kako izgledaju mlinci? :D Nešto sam trebala da spremam i nije imalo šansi da se setim šta su to beše mlinci. ;)

ovo? nikad nisam imala posla sa ovim a neki o ovome pricaju tacno im oci zasjaje

1750601722492.jpeg

Svima nam se desilo da u istoriji pretrage pronađemo neku glupost koju smo tražili na guglu. Ja priznajem, poslednje što sam kucala je pitanje : Kako izgledaju mlinci? :D Nešto sam trebala da spremam i nije imalo šansi da se setim šta su to beše mlinci. ;)
Samo servisne info. Gde je barberia, do kad radi, jel ima violencie i to. Ne četujem zguglom.

Nakon kratke debate sam danas postavio pitanje: Da li je Corona pivo?
Meni ovo nije glupo pitanje, jer nisam bio siguran da li je oivo ili neki mix- ispostavilo se da jeste specificna vrsta piva.

Zapravo cesto postavljam takva pitanja, ili etimologiju neke reci jer cesto neke stvari naucimo iz konteksta i mislimo da nesto znamo, ali zapravo ne znam ili imamo pogresno misljenje, npr koliko ljudi zaista zna sta znaci tehnologija?

Da li avion leti? Da li kompjuter moze da razmislja? Da li podmornica roni?
Gledao sam citavu filozofsku debatu o ovome sto se na prvi pogled cine kao glupa pitanja.
Inace zato se film o Alanu Turingu zove: “Simulation game” tj “Igra oponasanja”.
Uglavnom, iako se i sam nekad iznerviram nekim pitanjima, mislim da je to pogresno i da zapravo ne postoje glupa pitanja, pogledao sam listu glupih pitanja na guglui morao sam guglati da bih nasao odgovor za vecinu, pa da dodam na listu:

Zasto postoji vazduh?
Da li pingvini imaju kolena?
Da li su ribe ikada zedne?
Ako se sismis odmara naglavacke, da li mu se krv sliva u noge?

Poslednja izmena:
Da li avion leti? Da li kompjuter moze da razmislja? Da li podmornica roni?
Gledao sam citavu filozofsku debatu o ovome sto se na prvi pogled cine kao glupa pitanja.
Inace zato se film o Alanu Turingu zove: “Simulation game” tj “Igra oponasanja”.
Uglavnom, iako se i sam nekad iznerviram nekim pitanjima, mislim da je to pogresno i da zapravo ne postoje glupa pitanja, pogledao sam listu glupih pitanja na guglui morao sam guglati da bih nasao odgovor za vecinu, pa da dodam na listu:

Zasto postoji vazduh?
Da li pingvini imaju kolena?
Da li su ribe ikada zedne?
Ako se sismis odmara naglavacke, da li mu se krv sliva u noge?
Misliš, ne postoje glupa pitanja već samo glupi odgovori?

Back