Koje izvodjace biste voleli da vidite na EXIT06?

Ja sam hteo svasta da gledam a na kraju sam jednino ispratio Garavi Sokak posteno i moram priznati stvarno je bilo super! S obzirom da su oni trebali da mi budu prvi koncert u zivotu davnog decembra 1990-e kada me je mama odvela u skolu gde su trebali da sviraju onako sve bolesnog i dodjemo a koncert otkazan. . . I sad kad sam ih gledao bilo je neverovatno. . . Stvarno super su bili, zao mi je sam sto sam morao da propustim ZBL ali kad su ih stavili zajedno, a ZBL sam gledao za poslednjih nekoliko meseci bar 4 puta (hocu idalje da ih gledam malo je :D ).
Hteo sam i na Billiju da se sutam ali kako se niko nije sutao onda nisam, a i nisma ga gledao celog jer sam malo zakasnio, ali bilo je fino. Zao mi samo sto nisam imao cvike sa sobom pa da ga bas i vidim ovako sam samo gledao one cetri trake sta je na njima. . .
A Dog Eat Dog i sve ostalo (Ritam Nereda i sta je jos bilo) sam propustio jer sam mislio da su prosli, a i ne zalim. . . Bilo mi je predivno na GS i ponovilo se :)

Zivot na Marsu?:
ubise od smaranja deca na exitu koja se guraju u prvi red
stvarno decurlija
a tek na himu
verovatno je neko malo dete ostalo razocarano zato sto ga mama nije pustila na him
Pa?Ja priznajem,nisam ishla jer moji nisu hteli da mi daju pare(mama slusha narodnjake,tata klasiku=mrze rok,metal i sl.),a svojih para nisam imala---Nisam otishla,ali to se necje ponoviti sigurno.

Zivot na Marsu?:
stvarno decurlija
a tek na himu
verovatno je neko malo dete ostalo razocarano zato sto ga mama nije pustila na him
I dobro reci mi ti sta je lose da neko ko je mladji od 15godina ode na exit i izgura se u prve redove? Da nisi ljubomoran na nekog takvog klinca koji te je izgurao....? Ne znam sta hoces da kazes ovom poslednjom recenicom....da, sigurno nekoga matorci nisu pustili na exit....i sta s tim???? :confused: :confused: :confused:

Zivot na Marsu?:
stvarno decurlija
a tek na himu

ti si sine degen...........el treba da ih posaljemo na splawowe i usce da slusaju cecu???:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ako ti smeta guzva idi u muzej, ne na koncert.......

meni je drago sto sam na r'n'r koncertima video mlade ljoode:wink: znaci ima jos nade za srbiju!!!!!!

Od svih 5-6 Exita koliko ih je bilo...nisu doveli ni jedan jedini bend koji bi me naterao da dignem duppe i dodjem do NSa.
Voleo bih da vidim Guano Apes,Calogero (francuski experemintalni rok bend),onaj Sleshov Velvet Undergound bih voleo da vidim uzivo.
Sad mi ne pada na pamet...UF Stulica kad bi doveli...sve bih karte kupio.Samo ja da gledam,SAM! :lol: :lol:
Ne mogu da se setim dalje.

Back