Koje ime dati psu?

Uskoro trebam kupiti psa (italijanskog hrta) i razmisljao sam koje cu mu ime dati i hteo sam da bude neko originalno jedinstveno, buduci da ce biti crne boje hteo sam da mu dam ime Hlad ali mi je sestra rekla da kopiram nekog youtubera ciji se pas isto zove Hlad😑 i sada trebam da mu nadjem drugo ime.
:aaa:
Naci kljuc od lifta ti ne bi dao na cuvanje

EhKmSBEWoAAnTxc.jpg

Uskoro trebam kupiti psa (italijanskog hrta) i razmisljao sam koje cu mu ime dati i hteo sam da bude neko originalno jedinstveno, buduci da ce biti crne boje hteo sam da mu dam ime Hlad ali mi je sestra rekla da kopiram nekog youtubera ciji se pas isto zove Hlad😑 i sada trebam da mu nadjem drugo ime.
Treba da mu daš to ime, zato što se tebi ono dopada. Nema nikakve veze što se nečiji pas tako zove.. nemoj uopšte ni da razmišljaš o tome.

uvek ce postojati pritisak neinventivnosti i da je kopirao drugog.
Neće.. ako ima iole ličnog karaktera..

Konačno.. svako od naših vlastitih imena je nosio ili nosi neko ko ga je dobio pre nas.. da li to znači da su naši roditelji kopirali nekoga kada su nam ta imena davali? Naravno da ne.. samo su im se dopala.. i u moru imena su odabrali ono koje im se svidelo najviše.
Tako i u ovom slučaju.

Back