koje igrice bi hteli da vidite na filmu?

Crysis, Star Wars postoji kao film :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Call of dutty, Prototype, Ghost Recon, Far Cry...

Ne postoji nista vezano za staru republiku a u filmovima smo videli samo par sitova.

Zao mi je da ti kazem ali Far Cry film je snimio Uve Bol, ako volis igru preskoci.
Isti lik je takodje snimio jos par filmova po video igrama i nije se bas proslavio, lose je iskoristio pricu ali filmovi nisu toliko losi.

Super Mario je uzasan film, skoro i da nije povezan sa igrom.

Fallout bi mogao da se pretvori u dobar film, S.T.A.L.K.E.R. je pravljen po prici i filmu ali mislim da moze da se napravi novi.
Mada voleo bih da vidim nesto vezano za staru republiku, ima tu dosta prostora.

ne pravi se pametan ovo je druga prica:P:)

Nije on zaludjen k'o mi :lol:

Definitivno Assassin's Creed (mada vec je potvrdjeno da izlazi sledece godine) , Metal Gear Solid , Mass Effect , Witcher.
Takodje i neki animirani filmovi bi zaista dobro dosli.

Poljaci su snimali seriju o Witcher-u, mada bi taj film bio vise po knjizi nego igri.
Slazem se za MGS mada bi tu najveci problem bio izbor glumca i koliko bi Snake tu imao godina.

Ne postoji nista vezano za staru republiku a u filmovima smo videli samo par sitova.

Zao mi je da ti kazem ali Far Cry film je snimio Uve Bol, ako volis igru preskoci.
Isti lik je takodje snimio jos par filmova po video igrama i nije se bas proslavio, lose je iskoristio pricu ali filmovi nisu toliko losi.

Super Mario je uzasan film, skoro i da nije povezan sa igrom.

Fallout bi mogao da se pretvori u dobar film, S.T.A.L.K.E.R. je pravljen po prici i filmu ali mislim da moze da se napravi novi.
Mada voleo bih da vidim nesto vezano za staru republiku, ima tu dosta prostora.

Vise volim video igre od filmova :) Zato sto mogu biti deo te Akcije i od mene zavisi uspeh misije u igri :lol: dok u filmovima mogu samo da gledam druge ucesnike :mrgreen:

smileys-sunglasses-081719.gif

Lets dance

Definitivno Assassin's Creed (mada vec je potvrdjeno da izlazi sledece godine) , Metal Gear Solid , Mass Effect , Witcher.
Takodje i neki animirani filmovi bi zaista dobro dosli.

to su igrice koje su ti se svidjale i plasim se da ce samo da ujebbu sa ekranizacijom. kao sto su ujebbali hitmena

napravili klasicno bezumnu pucacinu

ali kad smo kod mastanja moze i neki film na temu thifa ali naravno, dobro da je odradjena

- - - - - - - - - -

Half Life i 1 i 2 sa sve epizodama.

ne moz trpati u isti kos hl1 i hl 2 nikako :roll:

uh, legacy of kain - svih 6 delova, od blood omen 1 do defiance-a.
za mnoge bi bio mind fI_Ick zbog putovanja kroz vreme ali je prica koja prati serijal odlicna (ako izumemo mozda blood omen 2 koji je malo problematican)

Previse asocijalnih yebada za uspesnu filmsku produkciju. Pricu je mogao da smislja samo veoma usamljen covek ili zena posto je zena cini mi se izmislila tu pricu.
Inace kao igra je genijalna.

Back