koje hormonske tablete ya kontracepciju koristite

...pa normalno da ti je to rekla... sve tablete je probala, preciznije, jela kašikom, metala sve vrste spirala... i lepo vidiš da joj nije ništaaaa...:lol:

Па и није ми ништа. Таблете никад, спирала да. Родила двоје, абортус никад нисам имала.

Имаш неку примедбу?

Sto bi prekidala,nisi bolesna ako imas menzis. Ja sve normalno sem sto ne idem na bazen I saunu,I ne sexam se

da to..ne ulazim u vodu leti da plivam, a saunu i onako ne koristim. al znam da neke prekidaju i da su nas ucili da ne treba trenirati, paziti na ovo, ono, ali u sustini je drugacije. samo u tim danima smanjiti malo intenzitet.

Ja moram priznati da se seksam.
Tj. nađem neki modus seksanja bez penetracije :strika:
Vaginalne :lol:

- - - - - - - - - -

da to..ne ulazim u vodu leti da plivam, a saunu i onako ne koristim. al znam da neke prekidaju i da su nas ucili da ne treba trenirati, paziti na ovo, ono, ali u sustini je drugacije. samo u tim danima smanjiti malo intenzitet.

Ja mislim da sto vise treniras da bolje podnosis sve

Ja moram priznati da se seksam.
Tj. nađem neki modus seksanja bez penetracije :strika:

diranje sisa preko majice i bekdor bekdor :))))))))))

- - - - - - - - - -

ja da :manikir: tad sam najpohotnija!

prodji sa mnom kroz crveno!

- - - - - - - - - -

meni ne da zena par dana zbog infekcija, a ona medicinar valjda zna, konacno sam nasao zenu svog zivota posto sam jelte i ja doktor <3

a ti trazis dlaku u jajetu, mada mi nije jasno zasto.ako cu odraslim ljudima da obrazlazem sve sto je napisano, onda preskoci, jednostavnije je.
hemofilja, hic, gonoreja i ostale divote me mnogo vise plasi od nezeljene trudnoce.

jeste, mozes i abortusom da se skembas, neka ste vi nasli da objasnite zabludelim ovcicama. mislila sam da je se fetusa resiti egal lecenju od hunjavice.

@elektrika, nadam se da ce biti pametna, sta drugo mogu.

Hemofilija? To je genetska bolest usled greske na X hromozomu....i samo muskarci oboljevaju, zene su nosioci, ali se prenosi sa majke na dete. Verovatno si mislila Hepatitis :)

Mislim da si skroz u pravu. Za mlade devojke, kondom je najbolja stvar na svetu i cuvar zenskog zdravlja i samo joj trubi i pricaj i smaraj i ako je pametna i ako ne zeli da visi po ginekoloskim ordinacijama, koristice kondom. Jednog dana, kada stvarno bude bila u nekoj ozbiljnoj prici, u braku, onda moze da predje i na neki drugi vid zastite.

Nemam iskustva sa pilulama...ne bih to koristila. Ne volim da se igram sa hormonima pored toliko drugih nacina zastite.

Back