- Poruka
- 92.608
Da li pijete energetska pića?
Koje vam se najviše sviđa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u Red Bull-u ima nešto što produžava život?Немој то да пијете, аман!
Продужава $#"!%&"u Red Bull-u ima nešto što produžava život?
Imam i temu o tome
saću ti nađem...Продужава $#"!%&"
Ја то ништа не верујем, џаба тражиш. Једино пиће из лименке које долази у обзир је ПИВОsaću ti nađem...
kofein je jedina istinska supstanca koja nešto vredi u energetskom piću, ostalo je gomila šećeraProblem je jedino kafein u energetskim pićima jer pojedini stavljaju previše
čitaj i obrazuj seЈа то ништа не верујем, џаба тражиш. Једино пиће из лименке које долази у обзир је ПИВО
ОК а зашто тај таурин не би уносио морским плодовима, месом....?
a jel ti znaš kako se stvara imunitet?Сенсеи, ја сам шокирана!![]()
Радиш за Брену?a jel ti znaš kako se stvara imunitet?
Vodu ne pijem. Mislim na čistu vodu. To jest retko i vrlo malo ima koje volim da pijem. Recimo sa izvora odakle je moj ćale ali ja tamo nisam išao ne pamtim.Сенсеи, ја пијем воду, чајеве и пиво, једем здраво и никад нисам болесна, заеби те хемије
Стани, скаче ти чука од чаја али не и од редбула????Vodu ne pijem. Mislim na čistu vodu. To jest retko i vrlo malo ima koje volim da pijem. Recimo sa izvora odakle je moj ćale ali ja tamo nisam išao ne pamtim.
Takođe volim česmovaču iz Rima, a ni tamo ne idem često.
Volim zeleni i crni čaj (što je osidisani zeleni čaj) ali mi od toga skače čuka, cenim previše kafeina?
Tako da moram da nađem alternativu za čistu vodu. Mada, pijem samo jedan Red Bul na dan, ali preskačem dane
Da.Стани, скаче ти чука од чаја али не и од редбула????
Ne pijem energetska pica.Ne znam zasto,ali me nikada nije privuklo ni da probam.Da li pijete energetska pića?
Ма зезаш ме. Како можеш да не пијеш воду