Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 73.586
Forum, chat, ne samo u Srbiji nego i u svetu odumire, jer nacin na koji je organizovan ne donosi ugodno vec neugodno komuniciranje, tj namnozilo se budala.....a administracija je svuda nevesta i neobucena (mozda i gola, to ne znam) pa ne mogu da odrze nivo kvalitetnih odnosa i sadrzaja.
Cak ni strucni chatovi i forumi ne opstaju...
Facebook osim pucanja vise nego sto tinejdzer ima seksa, ima takodje problem neugodnosti...
A trenutno verovatno i nekomunikativnosti..
U komunikaciju ne racunam instagram ni tweeter, jer je u praksi to vise razmena lajkova i kratkih komunikativnih poruka, tj stvaranje utiska virtuelnih prijatelja...ali nikako nekih sagovornika...
Game komunikacije jesu sadrzajnije, prvo tu je tema sama igrica, ali cesto i totalno drugacije komunikacije...
E sad...teams, to jeste i nije popularno ali uglavnom je za igrace igrica...bilo uzivo igrica ili online igrica.
Telegram ne znam...
Neki kazu onaj server discord, i zacudo , neki tipovi , ozbiljni , sa linkedl to koriste za neposrednu komunikaciju...
Sta vidite kao blisku buducnost upoznavanja ili komunikacije...
Video random servere (obicno ih koriste za muvanje, zaboravio sam ali ima ih puno)
Viber grupe
ili nesto trece.
Ali za komunikaciju a ne osecaj umrezenja...
Cak ni strucni chatovi i forumi ne opstaju...
Facebook osim pucanja vise nego sto tinejdzer ima seksa, ima takodje problem neugodnosti...
A trenutno verovatno i nekomunikativnosti..
U komunikaciju ne racunam instagram ni tweeter, jer je u praksi to vise razmena lajkova i kratkih komunikativnih poruka, tj stvaranje utiska virtuelnih prijatelja...ali nikako nekih sagovornika...
Game komunikacije jesu sadrzajnije, prvo tu je tema sama igrica, ali cesto i totalno drugacije komunikacije...
E sad...teams, to jeste i nije popularno ali uglavnom je za igrace igrica...bilo uzivo igrica ili online igrica.
Telegram ne znam...
Neki kazu onaj server discord, i zacudo , neki tipovi , ozbiljni , sa linkedl to koriste za neposrednu komunikaciju...
Sta vidite kao blisku buducnost upoznavanja ili komunikacije...
Video random servere (obicno ih koriste za muvanje, zaboravio sam ali ima ih puno)
Viber grupe
ili nesto trece.
Ali za komunikaciju a ne osecaj umrezenja...