- Poruka
- 92.607
to si sama izabralamoja je
Bela aura/Srebrna aura

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to si sama izabralamoja je
Bela aura/Srebrna aura
Utesi me,vec sam se izgubila,zasto tebi...Ionako je ovo zabavno...kad sam procitala,moji su rekli boju..Verujem lupetali...@Nikita , ovo je bila čista ironija. Kao ustalom i većina što napišem, ako baš nisam ozbiljna i ako tema ne zahteva ozbiljnost.
Ne znam koje boje mi je aura, ne umem da gledam.
![]()
ne evo ekipa majmuncica iz mog stana tako mi je rekla ...ha ha ha...to si sama izabrala?
Ljudi sa srebrnom aurom su veoma nadareni. Međutim, oni u životu moraju da nauče kako da koriste svoje darove. Pojedinci sa srebrnom aurom poseduju dar senzitivnosti, intuitivnosti, psihičkih sposobnosti i praktičnostine evo ekipa majmuncica iz mog stana tako mi je rekla ...ha ha ha...
Kad uspes,podeli sa nama...vazi?!Kako da naučite da čitate sopstvenu auru.
"Možda ćete je videti u ogledalu fokusirajući se na delove tela (kao što su vaše ruke), u meditaciji ili u vizuelizacijama."
Takođe možete pokušati da trljate ruke kako biste stvorili trenje, a zatim ih polako i namerno razdvojite i ponovo spojite i vidite da li neke boje počinju da se pojavljuju.
Kada počnete da se naviknete na to, takođe možete pokušati da pročitate aure vašeg prijatelja i porodice.
Moja omiljena boja...Zuta...koja bi druga bila.![]()
o wow,necemo ozbiljno da shvatimo ali je lepo da saznamo...Не свиђа вам се оно што видите? Ево како да очистите ауру.
Ако нисте задовољни енергијом коју испуштате, постоји много ствари које можете учинити да је промените. Грејс наводи купање на сунцу, урањање у воду (нарочито ако је хладно), кадуљу или размазивање , довршавање медитације за уравнотежење чакри , извођење звучне терапије , облачење за ауру коју желите или консултације са енергетским исцелитељем као начине да свако може да тежи својој аури.
Ако добијете персонализовано читање, такође можете затражити неке стратегије о томе како да уравнотежите, очистите и ојачате своје чакре и енергију након тога за прилагођеније савете.
well, nikad se ne znao wow,necemo ozbiljno da shvatimo ali je lepo da saznamo...
ustvari da,nikad ne reci nikad...well, nikad se ne zna![]()
Pokusaj sa ovim...Kako se ta aura moze vidjeti? Ovako sve zvuci apstraktno.