Koje boje je ..?

to vise lici na zensku futrolu za google glass.

images

Evo ima za sve - odaberite jedan i :zper:

Opet neki poiticki izbor :roll:

Svidja ti se RED ili Blue ? :flert:

Ne politički izbor nego izbor najbliži prirodi, boja kože.
Onda mi je palo na pamet da postoje ljudi različite boje kože a ja volim više srpsku, balkansku boju nego ove tamne mediteranske a ne leže mi ni ovi bledi skandinavski,
roze ljubičaste tufne i cvetiće ostavljam za neke kolače ili bombone.

Vibratoti su dobri kao deo igrarija sa voljenim muškarcem.On sa mnom ne ja sa njim.
:rotf:

Poslednja izmena:
Ne politički izbor nego izbor najbliži prirodi, boja kože.
Onda mi je palo na pamet da postoje ljudi različite boje kože a ja volim više srpsku, balkansku boju nego ove tamne mediteranske a ne leže mi ni ovi bledi skandinavski,
roze ljubičaste tufne i cvetiće ostavljam za neke kolače ili bombone.

Vibratoti su dobri kao deo igrarija sa voljenim muškarcem.On sa mnom ne ja sa njim.
:rotf:

OK :lol: sta mislis Latino :zper: cokoladni momci :lol:

Zamolila me drugarica da odem s njom po stvari koje je ostavila u bivsem stanu.
Tamo joj je cimer bio jedan Veljko, student medicine.... Dosle mi, on kaze... preslozio sam ti stvari u kutije,kako bi sto manje mesta zauzimale...

Pokupimo mi te kutije...i kad smo izasle, ona meni: "Marija, ja moram nesto da ti kazem.... Medju stvarima je bio i moj vibrator, i Veljko je morao da ga vidi dok je prebacivao stvari u kutije." :hahaha:

Pouka: Radite samo one stvari,za koje se ne bi stideli i da ceo svet zna. :hvala: :lol:

ne izgledaju ocajno :lol: kao da su imale sex pre 5 min :mrgreen:

Ne vidim razlog za stid, i ako nemaju muskarca je ok ;) Vivrator koriste i zene koje imaju muskarca a koji nije tu ili vole same da mastaju ono sto im muskarac ne pruzi ^^

Pa jos gore, onda znaci da pristaju da budu u vezi sa partnerom koji ih ne zadovoljava....

Ili rizikuju da budu okarakterisane kao perverzne... zene to ne vole^^

Svet je bitan u smislu poštovanja onih osnovnih principa ljudskosti, ne uibjaj, ne kradi, ne budi djubre, zlo, pokvarenština, pohlepan, ne maltretiraj i ne iživljavaj se nad drugima mentalno, emocionalno fizički, a ostalo šta ću da obučem, da li imam vibrator pa ga je video neki student Veljko koga briga, čime se sve ljudi zamlaćuju u ovom tako kratkom životu..

Pa jos gore, onda znaci da pristaju da budu u vezi sa partnerom koji ih ne zadovoljava....

Ili rizikuju da budu okarakterisane kao perverzne... zene to ne vole^^

zašto da ne, sve ima svoj šarm, i kad nas zadovoljava partner i sami sebe, po meni obe varijante su sasvim nromalne i poželjne.
I drugačije. Upravo upoznaješ sebe i kad si sam i kad si sa partnerom.

Žene koje nemaju problem sa tim nemaju problem ni u seksu sa muškarcem.

nem pojma,moj izbor uvek je šargareka
razvaljuju me ove nove bolesnice:zper:

- - - - - - - - - -

to kad dobijem temperaturu,onda je malo udupe,malo usta menjam i prodje me grip kao da me ker nikada ni ujeo nije

- - - - - - - - - -

i onda se najedem šošole iz kuršumlije i niko kao ja
eee,ne moram ni na groblje da idem:hahaha:

- - - - - - - - - -

a kontaj kakva je voćna rakija s groblja?
onako mešavina.....

- - - - - - - - - -

ta mora je je jedno 40 dinara:lol:

Back