- Poruka
- 92.538
aaaa, nemoj mene da navlačiš da ja nešto kažem pa da ispadnem grbav na krajuoces mi reci da naucnici misle da sam subi-dubi jer vidim drugacije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aaaa, nemoj mene da navlačiš da ja nešto kažem pa da ispadnem grbav na krajuoces mi reci da naucnici misle da sam subi-dubi jer vidim drugacije
po običaju, oni uvek imaju nešto "pametno" da nam kažutrla baba lan, da joj prodje dan
ma da, udica na koju je zakacen vestacki crv.po običaju, oni uvek imaju nešto "pametno" da nam kažu
akoja su ova dva nesretnika ?ponosni vlasnici haljine koja menja boju?ee ovo je ta fotka![]()
nemam pojma tačno...ali ta žena tvrdi da je haljina njenaakoja su ova dva nesretnika ?ponosni vlasnici haljine koja menja boju?
prodavci magle sa kitkom u reveru![]()
mogla je da započne rijaliti u nastavcima….nemam pojma tačno...ali ta žena tvrdi da je haljina njena
meni je u belo-zlatnoj kombinaciji privlačna. Pogotovo da je na nekoj zgodnoj...haha zar je vazno koje je boja ova preružna haljina
u izlogu se ne bih ni osvrnula na nju, ali zato su mi izlog doneli pod nos
pre nekoliko godina, pa sad opet![]()
i meni odmah zapalo za oko da su bili na svadbiakoja su ova dva nesretnika ?ponosni vlasnici haljine koja menja boju?
prodavci magle sa kitkom u reveru![]()
otpozdravljamo, svrati češće, nisi valjda neka stidećamogla je da započne rijaliti u nastavcima….
toliko dokonog sveta ima okolo siti bi se ispričali…
dosla sam ustvari samo damitu i ladu.
i![]()
za to me nikada nisu optuziliotpozdravljamo, svrati češće, nisi valjda neka stideća![]()
kolko sam primetio nisi me tako dojmila, al ko velim da pitamza to me nikada nisu optuzili
jesi li uspela u medjuvremenu da nateraš mozak da vidi pravu kombinaciju (crno-plavu)?Belo -pesak-žuta.
Ne..Meni će to uvek biti belo pesak žuta..jesi li uspela u medjuvremenu da nateraš mozak da vidi pravu kombinaciju (crno-plavu)?
ne daš da te iko menjaNe..Meni će to uvek biti belo pesak žuta..
Znaš mene...
Baš tako.ne daš da te iko menja![]()
ne interesuje te što ona druga slika prikazuje prave boje?Baš tako.
A i "mazga " sam.
Ovde zlatno i beloanalizirao sam uz pomoć Fotošopa.
Ako je belo prešlo u plavo zbog osvetlenja, ovako bi izgledao original
Pogledajte prilog 976422
Ovde plavo i crnoOvo je bilo popularno pre nekoliko godina a sada se ponovo pojavilo....
Neko je uslikao haljinu u izlogu a kasnije nisu mogli da se dogovore koje je boje.
Pogledajte prilog 976340
Kako se vama čini?
Ne nateraš, jednostavno tako vidišmeni se više svidja belo-zlatna kombinacija pa sam naterao mozak da to vidi
o pa to mora kao nova tema da se izvuče!