Koje auto je "najljepše" za voziti?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jedan drugar je baš gazio crxa po Beogradskim ulicama , od tada sam počeo da vezujem pojas :mrgreen:
ljuta mašina, kada pređe prko rupe kao da te neko udario motkom po leđima.
1600 kubika 135 konja

1991-Honda-main-e1584538602717-630x390.jpg

jedan drugar je baš gazio crxa po Beogradskim ulicama , od tada sam počeo da vezujem pojas :mrgreen:
ljuta mašina, kada pređe prko rupe kao da te neko udario motkom po leđima.
1600 kubika 135 konja

Pogledajte prilog 1404996
E pa baš to udaranje motkom je nešto što nikako ne mogu da prihvatim ako zamišljam prijatnu vožnju.
S druge strane onaj Pežo 405 kojeg je pomenuo spavach mi je baš legao. Taj kojeg sam imao nije doduže bio neki gete drž' ne daj, ali je sasvim lepo vukao sa svojih čini mi se 90 konja, a neravnine je peglao savršeno. Mekan kao duša, a pošto sam ga vozio u doba kad su putevi bili mnogo gori nego sad to mi je itekako značilo.
Nisu ga džabe pravili i u Iranu do pre neku godinu.

E pa baš to udaranje motkom je nešto što nikako ne mogu da prihvatim ako zamišljam prijatnu vožnju.
S druge strane onaj Pežo 405 kojeg je pomenuo spavach mi je baš legao. Taj kojeg sam imao nije doduše bio neki gete drž' ne daj, ali je sasvim lepo vukao sa svojih čini mi se 90 konja, a neravnine je peglao savršeno. Mekan kao duša, a pošto sam ga vozio u doba kad su putevi bili mnogo gori nego sad to mi je itekako značilo.
Nisu ga džabe pravili i u Iranu do pre neku godinu.
Moj cale imao GR od 110 konja GTi motor, kad dao jednom rodjaku da provoza ovaj rekao u jbt kako ovo vuce nije smeo ni da vozi dalje :rotf:

Ako cemo realno dobre su Honde ali im dizajn nije jaca strana.
Accord su povukli da se prodaje u Evropi a zasto kad je tako sjajna i bajna limuzina?
Losi rezultati u prodaji.
A sto se tice teme meni je ostao u jako lepom secanju jedan Lexus is200 i to je uzivancija voziti a sto se tice onako nekog osecaja a da auto nije prestizan ni udoban nego da ima onaj neki filing u voznji to je Zastava 750.
Imao sam ih 5 i sve su bile u jako dobrom stanju i nisu bile sredjivane i krpljene nego u prvoj boji.
Jednoj sam sa jednim pokojnim Pajom,trkacem sa Ficama jos 70`-tih ubacio karburator 32 i izbacili smo filter vazduha i stavili zensku carapu.
To je jako lepo islo i kad sam dao jednoj koleginici s posla,a koja je takodje vozila Ficu,ona kad je dala gas odmah ga je pustila i upitala "Sta je ovo???".

Back