DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 54.643
Sto kaze jedan moj drugar, svaka roba ima svog kupca, jedan prodavao neki jaguar na oglasu, naravno bedna neka cena, ode na skup ljubitelja nude mu 30 puta vecu cenu ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa baš to udaranje motkom je nešto što nikako ne mogu da prihvatim ako zamišljam prijatnu vožnju.jedan drugar je baš gazio crxa po Beogradskim ulicama , od tada sam počeo da vezujem pojas
ljuta mašina, kada pređe prko rupe kao da te neko udario motkom po leđima.
1600 kubika 135 konja
Pogledajte prilog 1404996
E, pa to, na autoputu još Bože pomozi, a na ostalim odoše bubrezi.
Moj cale imao GR od 110 konja GTi motor, kad dao jednom rodjaku da provoza ovaj rekao u jbt kako ovo vuce nije smeo ni da vozi daljeE pa baš to udaranje motkom je nešto što nikako ne mogu da prihvatim ako zamišljam prijatnu vožnju.
S druge strane onaj Pežo 405 kojeg je pomenuo spavach mi je baš legao. Taj kojeg sam imao nije doduše bio neki gete drž' ne daj, ali je sasvim lepo vukao sa svojih čini mi se 90 konja, a neravnine je peglao savršeno. Mekan kao duša, a pošto sam ga vozio u doba kad su putevi bili mnogo gori nego sad to mi je itekako značilo.
Nisu ga džabe pravili i u Iranu do pre neku godinu.
Гласам за слику, али за овог жутог малишана у позадини.Rolls Royce Silver Shadow.
![]()