Koja zena danas zeli da ima troje ili vise dece?

Nekada je trebalo spremati za ratove sto vise topovske hrane....Danas vise ratovi, zbog atomskog oruzja, nisu u kratkorocnom planu. To se odrazava i na natalitet.
Ali recimo u islamskom svetu se vode ratovi kao u vreme srednjeg veka i tamo treba što više vojnika za suni - šia kafir rat. Zato natalitet je visok samo tamo i u subsaharskoj Africi gde bukvalno imaš decu vojnike za plemenske sukobe Hutu i Tutsi.

Misliš da je to samo proces selo-grad.

Bajo moj, u pitanju je rasni i beli kulturološki otpad.

Kako se do te prekrivke došlo jesu vekovi u nekoliko kontrainicijacijskih procesa
Jesi u pravu, ali imamo jos uvek zdravog tkiva srpskog od kojeg moze nastati buduci narastaji, a to su srbi Crne Gore i Hercegovine, zatim delimicno republika Srpska i makedonci(i onaj deo u grckoj) ukoliko se otrezne, albanke su dobrodosle i vec dolaze, one hoce u sela.

Verujem da je mali broj takvih....Obicno mladi paropvi planiraju da imaju dvoje dece. Prosta reprodukcija. Nisu zato krivi samo materijalni uslovi nego i prirodni zakon da sto su bolji uslovi za odgajanje potomstva - to manje potomaka se radja!
Na ove prirodne zakone veoma je tesko uticati.
Pogledajmo cigane. Oni se "kote" na sve strane bez obzira na uslove života. Nije novac u pitanju nego ne htenje da se ima odgovornost. U pitanju je egoizam. Želja da sva radost materijalne prirode pripada toj osobi.

Verujem da je mali broj takvih....Obicno mladi paropvi planiraju da imaju dvoje dece. Prosta reprodukcija. Nisu zato krivi samo materijalni uslovi nego i prirodni zakon da sto su bolji uslovi za odgajanje potomstva - to manje potomaka se radja!
Pa onoliko koliko ceni da ce tako duze zadrzati sponzora

Pogledajmo cigane. Oni se "kote" na sve strane bez obzira na uslove života. Nije novac u pitanju nego ne htenje da se ima odgovornost. U pitanju je egoizam. Želja da sva radost materijalne prirode pripada toj osobi.
A Cigani su bas poznati kao odgovorni?Veci je egoizam nastancati djecu i izbaciti ih na ulicu.

Ja sam majka troje djece. 😀 Jest da sam "ubola" blizanke...ali da se mene pitalo kao jedinica ja bih još. Za mene nema veće sreće...to je neprocjenljivo bogatstvo ❤❤❤

Back