savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 25.935
Треба само једна телевизија да постоји:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kome je prodat Total TV?Te obe televizije dolaze od United Media koja je u maltene otvorenom sukobu sa vlastima Srbije i koje se trenutno suzbijaju.
Oko 300.000 domaćinstava u Srbiji ovih dana izgubilo je N1 i Novu S nakon što je SBB prodao Total TV, posle prodaje i samog SBB-a. Jedino ugovorna obaveza za EON održava da ih imaju u ponudi, iako su ih spustili dole, uz Kurir i Informer.
Oni imaju već poduže vreme finansijske probleme. Plate u te dve televizije su generalno vrlo slabašne, a NewsMax Adria su nedavno i ugasili, prebacujući zaposlene na Nova S i Nova BiH.
Mislim da je prilično jasno da se tako nešto neće dogoditi. Štaviše, izvesnija je opcija da jednog dana, po isteku ugovorne obaveze SBB ukloni obe televizije sa svoje ponude, a da se i N1
N1 je trenutno dostupan preko Orion-a. To je stara licenca; Nova S je ne dobija. Mislim da je s obzirom da Orion sarađuje sa vlastima maltene samo pitanje dana kada će i Orion ukloniti N1.
U CG su najpopularnije kablovske televizije Telekom i Mtel, ni na jednoj, ni na drugoj, nema N1 i Nove. A Total TV je najpopularnija satelitska, sad više ni na njoj nema pomenutih medija. Milina.Kome je prodat Total TV?
Ni mi iz CG ne možemo više da se trujemo sa N1 i Novom![]()
Super, kamenjar u kamenjaru.U CG su najpopularnije kablovske televizije Telekom i Mtel, ni na jednoj, ni na drugoj, nema N1 i Nove. A Total TV je najpopularnija satelitska, sad više ni na njoj nema pomenutih medija. Milina.
Kome je prodat Total TV?
Ni mi iz CG ne možemo više da se trujemo sa N1 i Novom![]()
Centar?Nova S.
N1 je cak i za moje antirezimske standarde preterivanje i to u suprotnom pravcu u odnosu na bolesnika sa Andricevog Vijenca.
Nova S mi je onako u centar, taman, u trenutnim okolnostima.
Misliš na Novu M?Pa sta ce da radi narod kad mu ukinu i ove 2 televizije, da zivi kao u S. Koreji?
To u startu diskvalifikuje svaku Šolakoviziju.Da, ovo ti je odlična opservacija.
I meni se čini isto da ne može.
I kakve veze to ima sa Novom S?
Misliš na Novu M?I kakve veze to ima sa Novom S?
I kakve veze to ima sa Novom S?
You’re utterly wrong. Next question?Mislim da on razume isključivo jezik sendviča i bukvalno ništa drugo.
You’re utterly wrong. Next question?
Komentara bez.Dokaži da je tako, ako zaista nisam u pravu.![]()
Та ТВ не постоји.To u startu diskvalifikuje svaku Šolakoviziju.
Ti si imao neko dostojanstvo tamo na ruskoj temi. A od kako si usao u naprednjacku sektu potpuno si zabludeo.Misliš na Novu M?
Znači našem MteluTelekomu Srbije
Balkan info...
- Srbin Info
- Ljuba Slavija Info
- Vuk Roksandic x33
- Balkan Info
- KTV
- Glas Javnosti
- ...
...
Znači našem Mtelu