Koja televizija bi trebala dobiti petu nacionalnu frekvenciju?

Koja televizija bi trebala dobiti petu nacionalnu frekvenciju?

• N1

glasova: 11 35,5%
  • Nova S

glasova: 8 25,8%
  • KTV

glasova: 2 6,5%
  • Insajder

• Tanjug

glasova: 3 9,7%
  • Blic

glasova: 0 0,0%
  • Kurir

• Kopernikus

glasova: 0 0,0%
  • BK

glasova: 1 3,2%
  • Neka druga

• Ukupno glasova
    31
Te obe televizije dolaze od United Media koja je u maltene otvorenom sukobu sa vlastima Srbije i koje se trenutno suzbijaju.

Oko 300.000 domaćinstava u Srbiji ovih dana izgubilo je N1 i Novu S nakon što je SBB prodao Total TV, posle prodaje i samog SBB-a. Jedino ugovorna obaveza za EON održava da ih imaju u ponudi, iako su ih spustili dole, uz Kurir i Informer.

Oni imaju već poduže vreme finansijske probleme. Plate u te dve televizije su generalno vrlo slabašne, a NewsMax Adria su nedavno i ugasili, prebacujući zaposlene na Nova S i Nova BiH.

Mislim da je prilično jasno da se tako nešto neće dogoditi. Štaviše, izvesnija je opcija da jednog dana, po isteku ugovorne obaveze SBB ukloni obe televizije sa svoje ponude, a da se i N1

N1 je trenutno dostupan preko Orion-a. To je stara licenca; Nova S je ne dobija. Mislim da je s obzirom da Orion sarađuje sa vlastima maltene samo pitanje dana kada će i Orion ukloniti N1.
Kome je prodat Total TV?
Ni mi iz CG ne možemo više da se trujemo sa N1 i Novom 😘

Nova S.
N1 je cak i za moje antirezimske standarde preterivanje i to u suprotnom pravcu u odnosu na bolesnika sa Andricevog Vijenca.

Nova S mi je onako u centar, taman, u trenutnim okolnostima.
Centar?

3F0A95BA-F884-469F-A4E1-95E87CDEC8FC.jpeg

To u startu diskvalifikuje svaku Šolakoviziju.
Та ТВ не постоји.
Иначе,Шолак нам несебично даје нове Видике ОКО КОЈИХ се Тренутна Власт ГОДИНАМА није удостојила да му опонира или бар покрене зВАНИЧНУ Тужбу? :)

Back