W Wild Ranger Primećen član Poruka 533 30.12.2017. u 21:47 - Koja stvar "Children":of the Grave, Damned ili Sea? #1 Sviđaju mi se se sve tri pesme puno, ali moj izbor je definitivno Grave. Vaš? Poslednja izmena: 30.12.2017.
van halen 1995 Aktivan član Poruka 1.910 30.12.2017. u 22:45 - Koja stvar "Children":of the Grave, Damned ili Sea? #2 Sviđaju mi se tvoje teme. Iron Maiden. Jednostavno, draži su mi od Sabata. Mogu više da se saživim sa tom pesmom nego sa druge dve. Onda Grave. Ozi stvarno dobro zvuči na toj pesmi, a i rif je skroz razbijački. Onda Sea. Iako Dia jako cenim jer je sjajan pevač, uvek sam nekako imao problem da se saživim sa njim. Dakle, problem je u meni.
Sviđaju mi se tvoje teme. Iron Maiden. Jednostavno, draži su mi od Sabata. Mogu više da se saživim sa tom pesmom nego sa druge dve. Onda Grave. Ozi stvarno dobro zvuči na toj pesmi, a i rif je skroz razbijački. Onda Sea. Iako Dia jako cenim jer je sjajan pevač, uvek sam nekako imao problem da se saživim sa njim. Dakle, problem je u meni.