Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 12.067
znači _gušter_,,
Значи један си од њих.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znači _gušter_,,
Pa ima i onaj deo sa vukom i medvedom, ali ovaj sa pticom mi je najdraži. Jer donosi sreću.Само сам чекао ко ће то да цитира.
![]()
![]()
šta mogu , karma
![]()
pa do malopre pričali sa Čarlsom kako da zeznemo zvezde)))Молим да се ово признање евидентира.
Gsn Iskapa , pronašla sam na pub.med-u ovo:https://24sedam.rs/horoskop/vesti/234937/koja-je-vasa-duhovna-zivotinja-prema-horoskopu/vestNa osnovu izgleda i karaktera za koju životinju možete reći da joj sličite.
Ja lično dosta podsjećam na svinju,tj vepra.
Spiritualna životinja Jarca je konj. Oboje su pouzdani, stabilni i konzistentni.
Jarac voli da bude praktičan i utemeljen. Oni imaju dobru samokontrolu i vrlo cene tradicionalne vrednosti.
e sad I zvezde se uskomešaleVodolija - Delfin
Значи ја сам заправо неко ко је рођен као јарац а осећа се као водолија.
čivavaNa osnovu izgleda i karaktera za koju životinju možete reći da joj sličite.
Ja lično dosta podsjećam na svinju,tj vepra.
Ako si na osnovu izgleda vuk, evo ja sam onda na osnovu izgleda dirižabl.![]()
Ni ja.Sve neki vukovi,zmajevi,jednorozi i sl.,a SIGMA BAZIRANI GIGAČED ISKAPA-VEPAR!!
(nismo isti,ja se ne stidim onoga što,nedvojbeno,jesam!)
Sve neki vukovi,zmajevi,jednorozi i sl.,a SIGMA BAZIRANI GIGAČED ISKAPA-VEPAR!!
Čemu ljutnja? To oni kažu da sam tigar, a ja znam da samSve neki vukovi,zmajevi,jednorozi i sl.,a SIGMA BAZIRANI GIGAČED ISKAPA-VEPAR!!