Koja profesija najbrze zaradjuje novac?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1725741732674-jpeg.1605578

Nakon što se završi fakultet ili nakon završenog nekog zanata?
Šta se danas najviše isplati da se krene u biznis ?
Programeri, lekari, frizeri, auto servisi, kafici, pekare ..?

Нисмо сви студирали због долара и евра, као данас.

Неки су од нас студирали одабрани еснаф, због свог позива

Zubari! Kupiš duplomu i odmah kreneš da burgijaš. Stolica je 1500 evra i odmah si u poslu. Prvo bušiš pa stavljaš plombe, svakih godinu dana menjaš pošto ispadaju. Pošto je rupa sve veća onda lečiš kao pa posle godinu dana čupaš zub i onda laganica protetika. Zini, zagrizi, otvori i prrrc 1000 evra po zubu a ima ih dosta u ustima.

Nakon što se završi fakultet ili nakon završenog nekog zanata?
Šta se danas najviše isplati da se krene u biznis ?
Programeri, lekari, frizeri, auto servisi, kafici, pekare ..?
Najvise se isplati specijalizacija za neku oblast ,izasao sam odavno iz tog fazona da zaradjujem na satnicu ali znam da su u mojoj struci u to vrijeme najvise zaradjivali inzinjeri koji su se specijalizovali za simulatore.( 600 eura satnica) Fabrike u petrohemijskoj industiji imaju simulatore kao i piloti np u kojima radnici vjezbaju prije nego sto ih posalju u kontrolnu sobu ,znaci u Nisgazprom i odrzavas simulatore.

Poslednja izmena:
Najviše iskreno danas se isplati lopovska profesija. Bit pošten bit ćeš vječit siromah.
Па што ти не покушаш да будеш криминалац, па нам се јави из затвора или са слободе у паузи између суђења да ли си успео да брзо зарадиш велики новац.

Статистика каже да већина непоштених људи није успела да заради брзу и велику лову, као што та иста статистика каже да просечан радник у свом радном веку више заради од просечног нарко дилера. Зашто ? Зато што нико не размишља о ризицима, нико не размишља о милионима оних људи који су пропали, који су били обични улични војници, јер сви гледају у донове и оне који су на врху.

Само пар процената људи су успешни предузетници, али далеко од тога да су они успели преко ноћи, већ су успели зато што су радохолици и што су били спремни да жртвују своју младост да би касније били богати.
И није навећи проблем бити поштен или непоштен, већ је највећи проблем мислити, јако је тешко када мораш да зависиш искључиво од својих сопствених замисли односно планова.

Ако желиш да успеш у неком бизнису, мораш да изађеш из стања ума у коме је 95% људи, а то је неразмишљање, мозак на отаву, ради за другога, гради туђе снове.

Овде се зна против чега си, шта мрзиш, шта не желиш, али најтеже је самом себи одговорити шта ти заправо желиш.

Tako i ova tema. Uvek sam se čudio ljudima koji su išli za tuđim idejama ..Radi ono u čemu si vest i radi na tome da postaneš jos bolji, jedino tako mizes preziveti I napraviti nesto jer ces da se takmicis sa konkurecijom koja ima te veštine i tu nema vremena za eksperimente

Back