DOBROSTOJECI
Domaćin
- Poruka
- 4.240
Traži enormna ulaganja.Za sada teško.Možda kad se malo oparimo.Shta je sa hidropotencijalom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Traži enormna ulaganja.Za sada teško.Možda kad se malo oparimo.Shta je sa hidropotencijalom?
Jel' taj asov za grob neposlusnoj zeni... il' za batine?
bitno je da nama MMF nalaze sta cemo mi sa da radimo
Multifunkcionalan. Em to dvoje, em i leči od svih oblika zavisnosti. Sto posto.
То је за ташту. Она је извор сваког зла. Не каже се џабе за пиво тек извађено из потока да је ''ладно ко таштина душа''. На време угушити феминистички покрет сервиран из злог таштиног ума и ето брака из бајке.
Evo, naprimer, garantovano leči zavisnost od tašte.
Nakon jednog tretmana, bude i: ''Baj, baj, heroin'' i ''Baj, baj, kokain
'' i ''Baj, baj, tašta
''.
ebote pa ti pratiš našu ekonomiju bolje nego šuker.![]()
da unistili su vrlo profitabilnu rakovicu ,pa zastavu ...kao da su nas pitali sta da bombarduju
Gledano iz sadašnje perspektive, čini se da ekonomski nikad nismo bili u gorem položaju.
S obzirom da je ekonomija osnov stabilne i jake države, da iza snažne privrede stoji i vojna snaga, politički uticaj, zdravo društvo uopšte, ima li Srbija bilo kakve mogućnosti da se ekonomski izvuče? Ima li ikakav strateški resurs, čime to raspolažemo što bi nas izvuklo iz teškog ekonomskog stanja?
Napominjem da nije reč o vlasti. Vlast možemo smeniti i smestiti u zatvor...no, ima li realnih osnova da se Srbija uzdigne i posle toga? U šta ulagati i odakle sredstva za ulaganje u bilo šta?![]()
...сви да поваде оно из сламарица и само њему у руке дати...
![]()
...ето Србији спаса...
.
bitno je da se mi dobro zezamo![]()
ma to su mi postovi za ove.."demokrate" posto su oni uglavnom u tom fazonu kad god se povede iole ozbiljna diskusijaјадни ми и наше зезање
ma to su mi postovi za ove.."demokrate" posto su oni uglavnom u tom fazonu kad god se povede iole ozbiljna diskusija
Samo nas još sex turizam i medicinski turizam mogu spasiti!
sve je jasno ko dan..samo neki zmureмало су напредовали од ђинђића, који је хвалио ефикасност бомбардовања
добро си приметио, да је DOS, довршио NATO, мисију из 1999-те , то је евидентно
sve je jasno ko dan..samo neki zmure
Pa kakva je ponuda kod tebe? **** ili bubreg![]()
Traži enormna ulaganja.Za sada teško.Možda kad se malo oparimo.
Gledano iz sadašnje perspektive, čini se da ekonomski nikad nismo bili u gorem položaju.
S obzirom da je ekonomija osnov stabilne i jake države, da iza snažne privrede stoji i vojna snaga, politički uticaj, zdravo društvo uopšte, ima li Srbija bilo kakve mogućnosti da se ekonomski izvuče? Ima li ikakav strateški resurs, čime to raspolažemo što bi nas izvuklo iz teškog ekonomskog stanja?
Napominjem da nije reč o vlasti. Vlast možemo smeniti i smestiti u zatvor...no, ima li realnih osnova da se Srbija uzdigne i posle toga? U šta ulagati i odakle sredstva za ulaganje u bilo šta?![]()