Koja kola vozite...

PredatorBG11:
Audi A8 4.2 quattro
img0454zi9.jpg

3.2 ili 4.2?:) kvatro ili ne?

bmwclub.org.yu:
igore , mudro zboris , ja imam isti model bmw-a samo je 2.0 24v motor , ali tu smo negde po potrosnji......

aleksandra duso draga , ne znam samo gde si prepisala one podatke o " tvom " autu , i nije mi jasno kako mozes da kukas na tvoju " preveliku " potrosnju , znas li ti da je "tvoj" auto dizel...../???? ili mozda to nisi znala , bitno je da si lupila da je TDI sa sve crvenim DI , ali nema veze ....

Ovde bas nisam razumeo sta si hteo da kazes... Golf IV TDI postoji sve sivo, "I" crveno kao i "DI" crveno i razlika je u snazi (konjazi) i to od 90, 110 i 130KS repsktivno. Poslednji model (DI crveno sa 130KS) ume dosta da potrosi imajuci u vidu da je dizel, ali to opet nije prevelika potrosnja u odnosu na snagu koju pruza.

bmwclub.org.yu:
postoji jos jedna veca budalastina koju si odvalila , a to je 2-ka sa klimom hahahahahaha , pa jos lupila potrosnju 5.5 litara , aj da te preduhitrim , nemoj da ti sledeci post bude kako je ta dvojka bila dizel ( a pritom frizirani dizel ?????? , mora da mu je Miki Panjkovic bio frizer ) jer nijedna dvojka nije pravljena sa klimom a kamoli dizel koji kad bi ukljucio klimu ne bi imao snage da krene....

Dvojka dok je pravljena imala je i servo (od neke 90-91god), kao i klimu u poslednjim serijama '92 godine. Takodje u TAS-u (Tvornica Automobila Sarajevo) je pred rat ostao izvestan kontigent tih klima, pa su nakon rata kada je TAS ponovo poceo da "radi" te klime ugradjivane u ta vozila, ali kao izuzetno skupa dodatna oprema. Doplata je iznosila negde oko 35% na cenu vozila tako da je to retko ko stavljao, ali su ipak postojali modeli sa klimom.
Sto se tice potrosnje... licno sam imao passata '86god sa 1.6TD motorom koji je trosio 6l na svakodnevnoj relaciji PA-BG-PA (znaci neka mesovita voznja grad-otvoreni put), a umeo je da spusti potrosnju na 5l kada sam isao u RS gde je 85-90% auto-put i otvoreni put. Isti ti motori su ugradjivani i u 2-ke tako da je sasvim moguce (da ne kazem sigurno) da je i njena dvojka trosila oko 5.5l.
Jedino sto ne znam je to kako je klima uticala na snagu i potrosnju goriva kod 2-ki tako da ne mogu sad da kazem da je ona lupila, slagala ili mozda rekla istinu.

Hvala Dovla na podrsci! Izgleda mi da momcima neki put smeta kada se devojka malo vise razume u kola...

Doktore, ne diraj mi patosnice, sentimentalno sam vezana za njih! ( kupio mi ih je bivsi decko ) Znam da malo sljaste ali slazu mi se uz menjac! A i meni se uostalom dopadaju...

Kao sto obecas bmwclub evo slike...

Pozz

Prilozi

• P1.JPG
    P1.JPG
    84,8 KB · Pregleda: 19
  • P3.JPG
    P3.JPG
    95,6 KB · Pregleda: 22
Ево децо деда у Београд у Мерцедес у улицу чије име не желим ни да спомињем,пошто сам се борио против таквих у други рат,неке бригаде,шта ти ја знам, пре неки дан пазарио деда новог Мерџана,нема шта нема,ма дивота,јесте да је скуп али деда је успешан пољопривредник и домаћин па ми се може.
Ево и слика са паркинг тамо испред:
4427vp8.jpg

aleksandrabg.....

a sta ako ti kazem da u golfu 2 nikad nije postojao 1.8 turbo dizel motor ...???

da ..... neverni sam toma i voleo bi da vidim tvog golfa....

sto se tice guma javi se na 011 8467 328 trazi zileta i kazi da su te poslali iz bmw kluba , ako nema on te gume recice ti gde ima , i cena ce biti ok

i na kraju ono najvaznije .... ne smeta mi kad se devojka razume u kola , naprotiv mislim da je to super

Zanimljivo je to za golf 2... koliko se secam postojale su verzije gl, cl, gtd, gti... od toga samo gtd je bio turbo dizel koliko se secam... znam 100% da je 1.6 postojao sa turbo dizelom a za 1.8 ne mogu da tvrdim... bas bih voleo da neko to proveri :)

Back