KOJA KOLA VOLE SPONZORUSE?

Lupetanje oko sponzorusa je bezobrazluk, sve zene su po tome sponzoruse, jer sve zele sigurnost i sve se udaju zbog sigurnosti. Sve zene vole dzipove, samo neke to kriju da ih ne bi zvali sponzorusama. Kada bi proverili sta same sebi kupuju videli bi da one koje imaju para kupuju SUV, koje nemaju kupe ono sto malo trosi. Zene jesu i treba da budu sponzoruse, pitanje je samo nacina na koji to pokazuju. :)

Lupetanje oko sponzorusa je bezobrazluk, sve zene su po tome sponzoruse, jer sve zele sigurnost i sve se udaju zbog sigurnosti. Sve zene vole dzipove, samo neke to kriju da ih ne bi zvali sponzorusama. Kada bi proverili sta same sebi kupuju videli bi da one koje imaju para kupuju SUV, koje nemaju kupe ono sto malo trosi. Zene jesu i treba da budu sponzoruse, pitanje je samo nacina na koji to pokazuju. :)

Dao Bog da tvoja ćerka bude sponzoruša i da jede iz ruke muža i svoje dece da se ne muči i da nalakira nokte, pa ti sve znaš. :manikir:

:)
34gsjl1.jpg

16lzko4.jpg

4ik237.jpg

aebdqt.jpg

2dm9pp5.jpg

I ja bih se slozio sa ovim ...msm da je Bmw u zadnj:e vreme dosta odlepio od konkurencije i da je marketinski maksimalno ispracen :)

A, ima i onog svako svoga hvali :lol: ;)

Pogledajte prilog 353911
Pogledajte prilog 353912
Pogledajte prilog 353913
attachment.php

attachment.php

attachment.php

Poslednja izmena:
da lol :lol:

Nego , bmw je odradio ove novije modele x3 pa cak i x1 toliko dobro da nemam reci ....Meni se dopadaju , iako su relativno manji ...Obzirom da sam navikao na X5 i X6 :)

Mercedes je u gadnom gubitku u ondosu na Bmw , i sada pokusavaju da naprave nesto sto bi pariralo X6 , vec je pusten u prodaju taj mercedes , vidjam ga po nemackoj , mada ne ostavlja bas taj bombastican utisak kao
Bmw x6 :)

http://i.ytimg.com/vi/lg-b_Z5ZrFM/maxresdefault.jpg

Nedopada mi se zadnji graj , nekako mi je previse khm cudan sa tom linijom
maxresdefault.jpg

http://i.ytimg.com/vi/UOqohD4xS9g/hqdefault.jpg
ovde su izabrali extremno losu sliku sestice al dobro , uzivo opet mnogo bolje izgleda od ove mecke koju sam video par puta ovde po nemackoj ...

Back