Garwor
Poznat
- Poruka
- 7.170
ma kome treba audi, cuo sam da je servis za njega 1000 E. Pa jos kad ode turbina, ajoj!
pokloni ga i ustedi vreme i zivce , bolje ti je!

pokloni ga i ustedi vreme i zivce , bolje ti je!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se s tobom. Kod nas ljudi ne znaju da cene kvalitet vec gladaju kako je neko drugi kupio isto to auto za mnogo manje pare, a u sustini to se nikako ne moze tako gledati. nije isto da li je auto 2001god ili 2001god a model za 2002godinu, dalje, auto star 4 godine a presao manje od 100 000 dosta govori, takodje long life motor nije isto sto i obican tacnije nije ni priblizno itd itd... ali to kod nas nema veze ljudi pogledaju... aha 2001 ovaj 2001 onaj ovaj 12000 ovaj 16000 => kupicu ovaj jeftiniji.Senko69:Odavno sam odustao od takvih stvari, zbog toga sto se kod nas u Srbiji to drugacije tretira. To sto je vas Audi druga ruka, ne znaci nista. Sto ima samo 77000km..? Moze imati i 277000km, to je kod nas isto. Euro 3? Molim vas koga kod nas to interesuje. Srbija i zivotna okolina. Moj vam je savet: prodajte auto u Nemackoj, necete izgubiti mnogo (ili ni malo) i sacuvace te zivce i vreme. Ni u kom slucaju auto nekom svom prodati. Ispasce na kraju da ste ga za... i da ste mu najveci Schrott iz Nemacke uvalili, jer ga verovatno tamo niste mogli prodati.
A sta bi ti???Garwor:ma kome treba audi, cuo sam da je servis za njega 1000 E. Pa jos kad ode turbina, ajoj!
pokloni ga i ustedi vreme i zivce , bolje ti je!![]()
Dovla:A sta bi ti???
Da vozis auto od 15-20k a da servis placas po cenama za Zastavu???
Za servis na 100 000km za ovo auto uopste nije mnogo 1000e narocito kad si posle toga siguran 95% da narednih 15-20k km ne moras da razmisljas o njemu.
A sto se tice turbine... i njena cena je u skladu sa klasom auta... pa ne moze turbina za Audi da bude 20e kao karburator za juga!!!
A i koja je verovatnoca da na Audiju starom cetiri godine posle 77000km ode turbina? To jedino ako ga je vozio neki manijak pa nije imao ni jedno normalno kretanje ni kocenje, ali to se onda vidi i po samom autu takav auto sigurno nije utegnut i cvrst![]()
Sta da ti kazem... mozes samo da zalisGarwor:Al su ovi danasnji studentovi opasni!
Jos kad je zenska u blizini![]()
Dovla:Sta da ti kazem... mozes samo da zalis![]()
Lukoslav:Mene udario VOLVO u fici, fica se izgrebao kupio sam sprej za 180 din i ofarbao ga a volvu se ulubila hauba, farovi se porazbijali, hladnjak riknuo, vozac teze povredjen
Da, daa..... I kad si se probudio, sta biloLukoslav:Mene udario VOLVO u fici, fica se izgrebao kupio sam sprej za 180 din i ofarbao ga a volvu se ulubila hauba, farovi se porazbijali, hladnjak riknuo, vozac teze povredjen
Sto rekose diplomate i politicari - ovaj kolega u najmanju ruku ne govori istinu...Garwor:ma, mislio sam "opasan"
ne volim audija, jer su delovi papreni, jedan takav mi udario yuga, isao je 20 km/h, yugu stradalo krilo i amortizer se iskrivio ( steta 300E ruke + delovi), a audiju farovi branik, hauba, klima, hladnjak pukao, maska i ko zna sta jos ( steta 2300E). Mnogo je 'osetljiv' za svoju cenu. Cuknes negde far i ode 300E.
codemaker:Sto rekose diplomate i politicari - ovaj kolega u najmanju ruku ne govori istinu...
Imam Audija i ne do ti Bog da se sudarimm sa tvojim eventualnim yugom, Pogotovo pri 20/h
Yugo ces moci samo da pokupis metlicom u najlon kesu, a ja cu da ukljucim brisace da sperem prljavistunu i rdju i odoh dalje. Veruj mi, ne na rec, vec iskustvo...
.Jedino da je servis i delovi skupo - jeste, ali ne moze i jare i pare...