- Poruka
- 1.159
Koja je razlika kada je poenta života ista...umreti ?
Navedite štetu, prednost i razliku
ja odoh da kupim cigare, ću se vrnem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razlika je u godinamaKoja je razlika kada je poenta života ista...umreti ?
Da pitamo nekog ko je umro mlad i nekog ko je umro star?Koja je razlika kada je poenta života ista...umreti ?
Pa da,svakako umiremo kako god okreneš.Koja je razlika kada je poenta života ista...umreti ?
Razlika je u godinama
Možeš dobiti 3 vrste odgovora,ateitski,verski i x-faktor odgovor.
Mene sad mrzi nešto da pišem....
Ko da si pito koja je razlika dal svršiš pre il kasnije kad je poenta osemeniti
Da pitamo nekog ko je umro mlad i nekog ko je umro star?![]()
to ti dođe na isto.ovo pre dođe kao čin 'nastanka', oplodnje kada tek počinje život
Do starosti moze mnogo chki da se kresneKoja je razlika kada je poenta života ista...umreti ?
Pa da,svakako umiremo kako god okreneš.
Ali razlika je velika.
Ako umreš mlad, nisi proživeo svoj život do kraja.Uskraćen ti je smrću.
Ako umreš star, osnovao si porodicu, imaš potomke, jednostavno si proživeo dosta toga.
Zašto je poenta života umreti? To nikome nije poenta. Smrt je posledica rađanja i ništa više od toga.Koja je razlika kada je poenta života ista...umreti ?
to ti dođe na isto.
ko da pitaš čemu onoliki pokreti cimanje prevrtanje kad može prskanje za čas
probaj mož da ti se osladia da...toliki pokreti i cimanje za nastankom života koji će odumreti pre ili kasnije
šta je poenta ?
Neprirodno je umreti mlad, kako je to isto kao umreti star?
Neke ljude Bog sklanja sam ranije, probira dobro od šućmurastog, zna stvari bolje od nas. Neki smo baloni koji mogu da se naduvaju do besvesti, i puknu tek tamo negde... I mene zabavlja to kako su neki ljudi baloni kojima je pun kapacitet već sa 0, 5, 8, 15, 20 godina.
Čuj ''zabavlja''.
Nije to ono ''zabavlja'' na koje vi mislite.
Zašto je poenta života umreti? To nikome nije poenta. Smrt je posledica rađanja i ništa više od toga.
To je večito pitanje religije i filozofa. Šta je svrha života. Veoma je kompleksno pitanje na koje odgovor možeš znati jedino ti.a zašto je poenta živeti ?
oksad se stvara pitanje cilja a ne suštine života
To je večito pitanje religije i filozofa. Šta je svrha života. Veoma je kompleksno pitanje na koje odgovor možeš znati jedino ti.
Ne mogu znati...stekla sam utisak da neizlečive bolesti odnose mlade među anđele, da im Bog priprema posebno mesto. Nadam se i verujem u to.'neprirodno' je ali umire se i u mladosti
izbor boga ili izbor jedinke ?...zbog čega ?
indy, mylove...bog ima plan za sve, gde smo svi mi koji ne prihvatamo taj plan ?Ne mogu znati...stekla sam utisak da neizlečive bolesti odnose mlade među anđele, da im Bog priprema posebno mesto. Nadam se i verujem u to.
Kao što @Mochi_Teodora negde reče, nisu stigli još ništa.
Bog je napravio plan za njih.