Која је разлика између самозадовољавања и правог секса

Pa sad ne znam mozda bude neka koja nece pa se istraumira,jednu engleskinju sam morao malo grublje da navodim ka njemu kao da nije nikad pusila,a posle je stalno isla sama,mada vecina tako malo im frka ne znaju kako treba
Те твоје енглезице баш воле да се... Је ли, јесам ли убо? Овако на порнићима, кажем ти, ништа спец. А за уживо, ти већ боље знаш

Ma samo se nase femkaju ,koja zeli sex nema foliranja
Мислиш ту код тебе у енглеској... Девојка ти само дође и каже "ајде"?!?! Мислим, то је стварно ниво изнад. Ја сам то додуше доживео оба пута, да сам био позван на сес. Али није то тако често, баш напротив

Normalno ako hoce pokaze kaze ne femka se ako trazis
То код тебе пријатељу иде лагано. Иебачи, ајте у енглеску, има посла. Нема забушавања и нема фемкања. Само су енглезице ружне у поређењу са нашим девојкама

То код тебе пријатељу иде лагано. Иебачи, ајте у енглеску, има посла. Нема забушавања и нема фемкања. Само су енглезице ружне у поређењу са нашим девојкама
Stvar ukusa,iebac ovde iebac tamo nema sta da ti bude frka i ne zenis svaku

Sta kazes ruzne engleskinje
1696693641437.png

Stvar ukusa,iebac ovde iebac tamo nema sta da ti bude frka i ne zenis svaku
Добро имаш право јер ко зна са женама вамо знаће и тамо. А ко не зна, неће знат ниђе. Мада је и то питање. Ипак свака крпа нађе закрпу на крају, ваљда?

Нису све наравно, то се ја мало шалим. Знаш да има тај стереотип да су енглези ружан народ. Па апропо тога ја кажем. А наше девојке су посебно лепе

Čitajući mogu da zaključim da je bernardo jako zanimljiv lik i pošten. 👍

Što se oralnog dela tiče mislim da treba da bude obostrano.
Хвала ти много брате, све је искрено. Нема фолирања нити било чега сличног. Дискутујемо и износимо своје ставове. И хвала Богу све без свађа и неких оштријих речи

Back