Koja je psihologija iza ljudi koji svaki razgovor okreću ka određenom političkom ili društvenom pitanju?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.118
"Ovi ljudi su nezadovoljni sobom, ali ne mogu to da priznaju, svoju frustraciju projektuju napolje i pokušavaju da je kompenzuju i racionalizuju okrivljujući uočene nesavršenosti sveta. Kada bi se osećali ugodnije iznutra, spolja bi se takođe smatrala manjim problemom." - reče tamo neko.

Da li je u pravu?

1703452771813.png

"Ovi ljudi su nezadovoljni sobom, ali ne mogu to da priznaju, svoju frustraciju projektuju napolje i pokušavaju da je kompenzuju i racionalizuju okrivljujući uočene nesavršenosti sveta. Kada bi se osećali ugodnije iznutra, spolja bi se takođe smatrala manjim problemom." - reče tamo neko.

Da li je u pravu?

Pogledajte prilog 1470330
opsednutost politkom..i ja sam oko ovih izbora malo upao u takav šablon ponašanja...uskoro se vraćam u normalu...

Znam, ali šta nas vuče da stalno mrsimo o tome?

Паполовини који имају средства то мршење пружа очување постојећегасистема

а другој половини која нема средства то мршење служи да добије одећај даће кад тад мршењем добити средства

аккк...ко о чему баба о уштипцима

Pa dobro, imaš neke umetnike koji se nikad javno ne izjašnjavaju po političkim pitanjima (što smatram izuzetno pozitivnim)

Уметници који се не изјашњавају ?

Зашто би морали или не морали ..Оне и они нису уметнице/ци када се изјашњавају ..већ грађанке/ђани па се изјашњавању

Ево узми пример 'Босанке/це 'који су изузетно 'увређене/ни ' ' ( да не образлажемо зашто )

факатје да има оних избосне којима политика у Србији је задња рупа на свирали

opsednutost politkom..i ja sam oko ovih izbora malo upao u takav šablon ponašanja...uskoro se vraćam u normalu...

Опседнутост'политиком' је само мираш

Све и сви су опседнити економијом .... лажима .. неправдом .... здравством ....управљањем пореским парама

Таксисти фруленсери адвокати неће да пуне пореску касу ..али зато би сва права на заједничке пореске паре

Back