Koja je poenta in relationship opcije na fejsu i da li

gost 189815

Iskusan
Poruka
5.826
vas nervira kad vam decko/devojka taze da ih dodate kao takve na fejsbuku i ljute se kad neceteXD
ili ste vi ovi dr sto se ljute:)
ili vas bas briga...??

mene recimo nervira(i donekle mi je svejedno:)) to dodavanje...mislim ne stresiram se :) ali sam u fazonu koja je poenta..?
sad vi treba da objavite svima da ste u vezi s nekim,i ako to ne uradite prekrsili ste neko sveto pravilo..smesno mi kad se ljute:))

vas nervira kad vam decko/devojka taze da ih dodate kao takve na fejsbuku i ljute se kad neceteXD
ili vas bas briga...??

mene recimo nervira(i donekle mi je svejedno:)) to dodavanje...mislim ne stresiram se :) ali sam u fazonu koja je poenta..?
sad vi treba da objavite svima da ste u vezi s nekim,i ako to ne uradite prekrsili ste neko sveto pravilo..smesno mi kad se ljute:))

Ma oće dečko da svi vide kakvu je ribu opalio i sa kojom ima snošaj,a ti mu to nedaš...
Baš si neka...

ili vas bas briga...??

Koj je tvoj problem (psihicki)? Da pocnemo razgovor o tvom detinjstvu,za pocetak...

ili vas bas briga...??

Nikada ne stavljam status veze na fejs. Msm šta se nekog tiče da li sam ja u vezi sa nekim ili ne. :roll: Moj privatni život je moja stvar. A ako će neko da se ljuti zbog gluposti poput objavljivanja na fejsu, neka se ljuti, briga me.

ili vas bas briga...??

Srecom ne koristim to cudo.
Iskreno, ne zanima me ko je sa kim i koliko dugo.

Nikada ne stavljam status veze na fejs. Msm šta se nekog tiče da li sam ja u vezi sa nekim ili ne. :roll: Moj privatni život je moja stvar. A ako će neko da se ljuti zbog gluposti poput objavljivanja na fejsu, neka se ljuti, briga me.

Pa recimo da te drugi mužjaci manje ili ne spopadaju kada vide status i obrnuto ako je dečko u pitanju,
osim ako vam to ne imponuje.

Pa recimo da te drugi mužjaci manje ili ne spopadaju kada vide status i obrnuto ako je dečko u pitanju,
osim ako vam to ne imponuje.

da ali vecina ljudi ima zatvoren profil gde vidis samo profilnu i wall sliku,al ne vidis dal je u vezi s nekim ili ne..jer mislim da niko i ne razmislja o tome tako da ti ni ne znas dal je neko u vezi ili ne..al ajd i da je to razlog ko da svakog dana neko cima nekog i ko da je tesko reci noooooope...
u sustini ljudi koji te znaju verovatno znaju da si u vezi s nekim,osim ako imas bilion nepotrebnih prijatelja(a ta li virtuelnost nekom imponuje) a i oni mogu da vide neke vase zajednicke slike...
generalno mi se vise cini da ljudi po defoltu dodaju nekog kao decka/devojku i da to gledaju kao obavezu,ili ako ih neko ne doda da to znaci da oce da svrlja a realno ko oce moze bilion akaunta da napravi...u svakom slucaju gupost bar meni...:))
nego me je vise ovde zanimalo koliko ljudi to ozbiljno shvataju:)))u svakom slucaju neverminde,moze lock na temu;)

ili vas bas briga...??

meni je svaki status na fejsu ogavan
dal si jeo, pio, kakio, odvratno bre
koga briga dal ti sedis trenutno u tom i tom kaficu, slusas ovo/ono, citas to i to
ne znam dal su veci kreteni oni koji postavljaju svoje statuse, ili oni koji ih prate
naravno, ovo ne vazi za one ispod 20 godina, oni su po rpirodi umno ograniceni dok ne pomire hormone u sebi

ili vas bas briga...??

Ma foliranje...

Na fejsbooku se nikada nisam izjašnjavao o statusu svoje veze (mada, pošto neprimam nepoznate, većina prijatelja je znala da sam singl). Mislim da sam danas prvi put na googlu-u email nalogu-izabrao opciju singl.

Bilo je ljudi koji su se zezali-pa stave "It s complicate "

A ima i jedna devojka, kojoj i dalje piše da je u vezi-ali nepiše s kime (što mene nervira :D )

U svakom slučaju mislim da sam ispravno postupio, time što se nikad o tom pitanju na fejsu nisam izjašnjavao. Naravno-da sam bio u nekoj vezi bilo bi "In relationship with ta i ta..."

meni je svaki status na fejsu ogavan
dal si jeo, pio, kakio, odvratno bre
koga briga dal ti sedis trenutno u tom i tom kaficu, slusas ovo/ono, citas to i to
ne znam dal su veci kreteni oni koji postavljaju svoje statuse, ili oni koji ih prate
naravno, ovo ne vazi za one ispod 20 godina, oni su po rpirodi umno ograniceni dok ne pomire hormone u sebi

To sve treba da prezreš tj. da te ne dotiče.

Isto kao i koja je pa poenta fejsa? Interneta? Piva?
fejs za komunikaciju sa dr,i kad mi je dosadno u sustini najvise kad mi je dosadno,isto ko za frizider..pristupam mu sa odusevljenjem a onda shvatim da je prazanXDD
nemam ja nista vs fejsa vec vise gledam na odnos ljudi ka nekim mogucnostima koje fudoviste pruzaXD

- - - - - - - - - -

to znaci-zauzeta sam, nisam za muvanje :mrgreen:

kad je to nekog spreciloXD

Back