Koja je po vama najbolja fudbalska balkanska nacija

Куп сајамских градова (енгл. Inter-Cities Fairs Cup; понекад скраћено Сајамски куп, енгл. Fairs Cup), бивше европско међународно фудбалско клупско такмичење које се играло од 1955. до 1971. године. Укинуто је у корист Купа УЕФА који ће касније бити познат под називом УЕФА Лига Европе.
Куп је организовао Сајамски одбор који су водили високи званичници Фифе. Уз подршку тих појединаца, није било потребе да међународна управљачка тела одобре такмичење. Међутим, 1971. године, након неколико година преговорања, Сајамски куп се нашао под покровитељством Уефе. С новим власником, дошло је и ново име (Куп УЕФА), нови трофеј и нови прописи

Ne brukaj se, kup sajamskih gradova jos preteca Uefa Kupa xaxaxaxxaxaxxxaxxaxaxaxxaxaxaxaxaxya

To je tacno ali ja mislim da oni ni za 100 godina nece osvojiti titulu u fudbalu

Ja sam mislio nakon Prosinečkog, Bobana, Bokšića, Šukera, Jarnija... da se takvi igrači više neće pojavit, a onda su došli Modrić. Rakitić, Srna, Mandžukić koji su nadmašili one Čileance. Već sada dolaze novi pioniri Baturina, Majer, Gvardiol, Sučić... To su igrači koji imaju pobjednički gen, predodređeni su za nešto veliko

Puno više je napravila

Ja sam mislio nakon Prosinečkog, Bobana, Bokšića, Šukera, Jarnija... da se takvi igrači više neće pojavit, a onda su došli Modrić. Rakitić, Srna, Mandžukić koji su nadmašili one Čileance. Već sada dolaze novi pioniri Baturina, Majer, Gvardiol, Sučić... To su igrači koji imaju pobjednički gen, predodređeni su za nešto veliko
[/QUOTE]

Nemaju pobjednicki gen,ako izuzmes Modrica jedino al u Realu su svi pobjednici.To sto su srpski igraci komedija ne znaci da ovi imaju pobjednicki mentalitet,poredjenje sa Igracima Srbije zadnjih decenija nije mjerilo.Hrvatska je izgubila vec 2 finala Lige Nacija i Mundijala a polufinale zadnjeg Mundijala igrala je kao mala reprezentacija

Problem srpskog fudbala je kadar strucni i nepostojanje srpskih klubova.Partizan i Zvijezda su jugoslovenski klubovi.Ne predstavljaju srbe nego jugoslovene.Za Partizan navijaju i hrvati i svi.Srbi nemaju svoj klub pa se hvataju za Zvijezdu.To su zvanicno i formalno srpski klubovi al sutinski nisu.Ti klubovi su glavni krivci sto reprezentacija Srbije lose igra i sto igraci nemaju taj naboj i osjecaj patriotizma jer to se u Partizanu ne njeguje a u Zvijezdi se to radi na pogresan i izmijesan nacin.

Licno mi je Partizan uvijek bio drazi od Zvijezde jer imaju skolu fudbala ali ne njeguju medju igracima taj osjecaj da je reprezentacija bitnija

Zvijezda,a? Dobar je i klub Reka iz Hrvatske...i Osek...i Rudar iz Predora....

Dinamo je nacionalizovan kao klub i na njemu se stvorio taj naboj koji hrvati imaju u fudbalu patriotski,on je motor hrvatske reprezentacije.Samo da srbi govore kako ce na Mundijalu navijati za Hrvatsku,neki srbi ne svi,je krajnje bolesno a onda isti ti igraci Hrvatske slave na trgu u Zagrebu 2 mjesto uz pjesme Tomsona.A onda urbani srbi kobajagi,kazu pa to nema veze sa time ko je ko,to je sport ne politika.A kada igraci Hrvatske pjevaju uz Tomsona jer to sport ili politika

To je bolesno i nenormalno da neko od srba kaze,da bi mu bilo simpa i drago da Hrvatska osvoji Mundijal

Hrvatska reprezentacija je sastvaljena od Bosanaca i Vlaha

Logika hrvata je da hercegovce itd tamo gledaju sa visine oni su im ruralni i krivi sto im drzava nije bogata,a kada se neki od njih proslavi i uradi nesto bitno za Hrvatsku onda ga svi svojataju.Reprezentacija im je sastavljena dobrim djelom od srba iz Bosne al onda su im urbani hrvati

Reprezentacija im je neuporediva sa nasim raspadom.
Nasi klubovi u sadasnjem stanju nisu za nista i to treba rasformirati da vise ne trose pare i kidaju zivce "navijacima".
Složio bih se s tobom ali volio bih da si još pojasnio šta konkretno treba rasformirati da bi sport pogotovo fudbal stao na zdrave temelje. I ja mislim da treba rasformirati ali nisam siguran šta tačno pa da vidimo rezultat da li navijačke grupe, zvezdu i partizan, sve ostale sem zvezde i partizana ili šta

Back