tgdanijela
Poznat
- Poruka
- 7.092
koju ste spremni da tolerišete..?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako su grozomorne one slike sto lepe na cigarete u drugim zemljama, na mestu gde su kod nas te poruke. Btw, ja ne bih mogla da istolerisem pusenje. Barem ne u startu, kasnije ko zna.
A nemam pojma sta bih mogla da istrpim, jer me "najveca mana" suvise asocira na neke katastrofa i za vezu neoprostive osobine. Ono u cemu se razlikujemo, ne mora nuzno da znaci da je njegova mana (mozda je moja), iako bih ja mozda volela da je tu drugaciji.
Tako da bi to, pretpostavljam, bila neka nepoklapanja u afinitetima.. npr. prihvatila bih da neke stvari koje ja jako volim da radim, on i ne voli bas.. recimo, da ne voli koliko i ja da provodi vreme u prirodi, u setnji ili voznji bajsa ili tako nesto. Mada bi me pomalo bolelo to, navikla bih se nekako (zapravo vecito i pravim tu kompromise), ukoliko to "ne voli bas" nije "ne voli uopste". U ovom drugom slucaju, pitanje je kako bismo funkcionisali na duze staze, jer je taj nacin provodjenja slobodnog vremena bitan segment mog zivota.
koju ste spremni da tolerišete..?