Koja je najdeblja zena s kojom ste bili?

pa sto ondaK ne jedete no se mucite gladju? nikad necu skontati zene koje su gladne a nece da jedu zbog "linije"... debljina nastaje zbog potpuno drugih stvari, jedna je nasledni faktor ili poremecaj stitne zlezde, a drugi lenjost... organizam kad zahteva hranu treba ga hraniti dokle god on to trazi :)

jedne su labilnije i manje zrele pa lako podlegnu svakodnevnim diktatima kojekakvih korporacijskih i njuejdz savetodavaca, gurua psihologije uspeha, kvazistrucnjaka, nutricionista, mudrosera itd.
druge su vrlo racionalne i kao sto sam napisala, krajnji cilj ispravljanja svih tzv. nesavrsenosti (mrsavljenje, silikoni itd) im je iskljucivo benefit tj. materijalna korist,
a trece zabole pitcka i vode se nekim normalnim principima u pogledu zivotnih navika, zdravlja, izgleda itd.

Poslednja izmena:
na temu.... sto bi reko pomenuti birs, zena skladne linije uvek ima neko prijatno osecanje od posmatranje tudje bede tj zene nenormalne debljine... tako je na papiru..ali da li je tako u zivotu?

tvrdim odgovorno da nije, jer deblje zene su uvek prirodnije i komunikativnije, imaju vise humora, manje sarkazma i mnogo su otvorenije od surogata suprotnosti olicenih u kilazi one druge.... sad dal je zato sto se ne lisavaju obroka i svega ostalog ne znam i nit me zanima, ali to je de fakto istina....

e da... ima i ona tuznija istina po muskarce koji vole debele, a ona glasi da nisu izdrzljive u seksu i vrlo lako zavrsavaju polni cin jos pre no sto je isti i poceo... ove druge koscatije su neumorne i nikad im qurtza dosta. :)

a ima i jos jedna, sa debljom zenom vam nikad zimi nece biti 'ladno.... a to je u ovoj eri nestasice energenata itekako vazan faktor pri odlucivanju kom carstvu se treba prikloniti :lol:

Poslednja izmena:
Nisam joj zapamtio ime, bilo je pre nekih 7-8godina, dok sam bio navuchen na chat, iscimala me da dodjem do chini mi se Zrenjanina, kao razmenjivali smo slike al sam kasnije provalio da se slikala tako da se ne vidi linija. Elem, ja na vrata kad ono otvara vrata grrrrdosija, nash li kolika je, retko se sretje toliko debela cura, tipa 130kg ili vishe ne znam stvarno al svejedno ogromna. I ja tu onako zbunjen udjem I mislim se prevalio sam pola Srbije da bi se kresnuli, wtf netju sad da odustajem kad sam tu, a bila je vrlo rada. I krrsnemo ti se mi, zapanjujutje dobro se kresnemo, i uprkos blagom gnushanju koje izaziva gomila sala njen entuzijazam je bio dovoljan. Sutra sam se pokupio I otishao, bilo je uvrnuto jer smo oboje svesni obmane, nismo se vishe chili, kasnije sam negde chuo izreku "fat chicks try harder" I u mom sluchaju bila je istina.

Koliko je tezila najdeblja zena s kojom ste bili? Ja uglavnom nisam bio sa jako debelima. Najteza je imala oko 60kg na svojih 175cm, znaci nije bas prase, ali onako punija. Jedna druga je imala 59kg na 176cm, ali je je imala jako velike sise. Bila je vitka uprkos velikoj kilazi jer je sva bila u sisama.
Sta kazete?

na tu visinu ta tezina je idealna po standardima,jesi ti poludeo pa tu devojku navodis kao primer na ovoj temi?

postavljac teme izgleda nije sav svoj :lol: te sto si ih opisao spadaju medju vitke...a ta od 45 kg je neuhranjena....

a iskreno da ti kazem,vecina momaka ne voli jako mrsave devojke :) imam drugaricu iz srednje koja je manekenka,kost i koza,ima oko 55 kg na 178 cm,i vise prilaze meni koja sam 170/65 nego njoj...a manekenke ionako bira gej lobi :lol: pola tih kreatora su gej

postavljac teme izgleda nije sav svoj :lol: te sto si ih opisao spadaju medju vitke...a ta od 45 kg je neuhranjena....

a iskreno da ti kazem,vecina momaka ne voli jako mrsave devojke :) imam drugaricu iz srednje koja je manekenka,kost i koza,ima oko 55 kg na 178 cm,i vise prilaze meni koja sam 170/65 nego njoj...a manekenke ionako bira gej lobi :lol: pola tih kreatora su gej

si se dovoljo utesila i izreklamirila za danas?

Back