- Poruka
- 384.120
Da ste u situaciji da treba da se odlučite da treninrate neku borilačku veštinu, koja bi to bila ?
I generalno koja je po vama borilačka veština najbolja ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
400 метара с препонама.Da ste u situaciji da treba da se odlučite da treninrate neku borilačku veštinu, koja bi to bila ?
Ona dole a on gore pa ko pobediDa ste u situaciji da treba da se odlučite da treninrate neku borilačku veštinu, koja bi to bila ?
Ne bori se borilacka vestina protiv borilacke vestine vec ljudi izmedu sebe.Da ste u situaciji da treba da se odlučite da treninrate neku borilačku veštinu, koja bi to bila ?
Ne postoji tako nešto.
Možda kombinacija hrvanja/jiu jitsu i tajlandskog boksa.
Nešto u tom smjeru.
Slažem se.
Svaka vestina je prica za sebe.Da ste u situaciji da treba da se odlučite da treninrate neku borilačku veštinu, koja bi to bila ?
Da ste u situaciji da treba da se odlučite da treninrate neku borilačku veštinu, koja bi to bila ?
u ulicnoj tuci je najefikasniji samar nogom. ako je odradjen kako treba, svako sa gramom pameti ne zeli da se sa takvima bije.Svaka koja zahtjeva jaku noznu tehniku, jer kada neko ima jake noge onda moze da se bori efikasno i protiv onih koji idu pesnicama jer moze da ih drzi na distanci a i protiv onih koji hoce da ga bace na zemlju,jer i Konor Mek Gregora bi Khabib tesko bacio na zemlju da ovaj ima jake noge i jaku noznu tehniku.
u ulicnoj tuci je najefikasniji samar nogom. ako je odradjen kako treba, svako sa gramom pameti ne zeli da se sa takvima bije.
Dva puta to video, prvi put bila cak vest i u novinama kad su i XIV gimnaziju dosli neki ulicni dripci sa lancima i poceli sa terorom zbog neke ribe, moj drugar koji je tad imao crni pojas mislim 5 dan, miran sedeo i gledao dok mu se nisu obratili i poceli da mu seru i provociraju ga. Toga sto ga je cackao slozio je na pod pomenutim nacinom, ali bukvalno ga bacio u nesvest. Ostali se oma razbezali.Joe Jonesa nemoguce je pobjediti npr upravo sto ima najbolju noznu tehniku,raznovrsnu a visok mrsav i elastican
Visok ,brz plus brza tehnicka noga
Dva puta to video, prvi put bila cak vest i u novinama kad su i XIV gimnaziju dosli neki ulicni dripci sa lancima i poceli sa terorom zbog neke ribe, moj drugar koji je tad imao crni pojas mislim 5 dan, miran sedeo i gledao dok mu se nisu obratili i poceli da mu seru i provociraju ga. Toga sto ga je cackao slozio je na pod pomenutim nacinom, ali bukvalno ga bacio u nesvest. Ostali se oma razbezali.
Kljuc za borbu su prirodne predispozicije pa kada to imas treniraj i usavrsavaj vjestineBorba se odvija na nogama i na zemlji.
Dok si na nogama: boks/kickbox.
Kad padnes na zemlju: dziu-dzica/dzu-do/rvanje i razne varijacije na tu temu.
To je sto se tice tehnike. A treba i snaga.
Mozes da dodjes sa ne znam kakvom tehnikom, ako imas 60 kila na nekog od 110kg mišića, koji pri tom ume i dobro da udari, ne pomaže ništa osim utoke![]()
.Da ste u situaciji da treba da se odlučite da treninrate neku borilačku veštinu, koja bi to bila ?
u ulicnoj tuci je najefikasniji samar nogom. ako je odradjen kako treba, svako sa gramom pameti ne zeli da se sa takvima bije.
Udarci nogom iznad pojasa tacnije iznad okoline pupka su rizicni.Dva puta to video, prvi put bila cak vest i u novinama kad su i XIV gimnaziju dosli neki ulicni dripci sa lancima i poceli sa terorom zbog neke ribe, moj drugar koji je tad imao crni pojas mislim 5 dan, miran sedeo i gledao dok mu se nisu obratili i poceli da mu seru i provociraju ga. Toga sto ga je cackao slozio je na pod pomenutim nacinom, ali bukvalno ga bacio u nesvest. Ostali se oma razbezali.
samar u glavu, kakav crni stomak.Udarci nogom iznad pojasa tacnije iznad okoline pupka su rizicni.
U kojoj vestini je imao 5 dan i koliko godina?
Da li si svestan kada je pocelo rangiranje majstorskih zvanja da je 5-ti dan bio najvisi rang, kasnije su uveli do 10-tog.
Klasicno polaganje koje vi poznajete vrsilo se do 3-ceg dan stepena.
Joe Jonesa nemoguce je pobjediti npr upravo sto ima najbolju noznu tehniku,raznovrsnu a visok mrsav i elastican
Visok ,brz plus brza tehnicka noga
Udarci rukom su fatalni pogotovu otvorenom sakom.Noga je raznovrsna nije kao pesnica koja djeluje samo u glavu,nogom je lik taj mogao u pleksus da pogodi ove sto glume mangupe i razbjezali bi se,nogom biras gdje mozes da udaris