Koja je moja igra ???!

kuglagerlo

Zainteresovan član
Poruka
322
Opis i nalazenje igara. Igrao si neku igru , neznas naziv , urezala se u glavu !

- - - - - - - - - -

Konkretno, mene recimo zanima vertikalna pucaljka u svemiru. Secam se da je brodic ,avion kako vec imao metke slicne kao sekire" a glavonje su bile ogromne ! Molim pomioc,trazim dugo ovu igru. Neznam dali je mame ili neogeo sistem . POstojala je i magija kad zagusti, nekakve lopte ,ali slaba vajda, kratko traje. Jako lepa i poteska svemirska vertikalna pucaljka . Molim ako ko zna , Hvala. Takodje ,ako neko ima pitanje za svoju igru, neka pita, ljudi javite se. Mozak na pasu i odmor ! Dosta nam je teskih tema i surove svakidasnjosti. Video igre su zakon .

hvala. Ako slucajno znas koja je igra,bio bi zahvalan. Znaci sistem igara je m.a.m.e ili neo - geo ,a karakteristicni su meci avijoncica u svemiru u obliku "sekire " . pomoc , please .

- - - - - - - - - -

a meci opet podsecaju na mocnu igru Agony sa amige 500 ali je agoni sa sovom koja ide horizontalno, a ova moja avijoncic ide prema gore....

a drago mi je da vam se svidja tema.....moja igrica spada u vertikalne svemirske pucaljke i stvarno bi voleo da je nadjem....mislim da je za neo geo sistem. Ljudi srecu cine male stvari, ovo sa igricama jeste gubljenje vremena ali kvalitetno gubljenje vremena, i plus u igricama covek moze nesto i da nauci..... Ukoliko bilo ko ima neko pitanjeu vezi neke igrice eto tu smo,pomazimo jedni drugima.....sajlent hill,rezident ivl,pakmen mario - kako se prolazi neki nivo , koja je to igra sta je poenta igrice i tako.... ljudi u dobrom duhu komentarisite slobodno....e,stara dobra vremena zeton u automat i pluga u ustima i udri....rastan,pakmen i svi ti genijalni hitovi....

Ја имам неколико омиљених игара, али да не скрећем са теме.
Куглагерло, пробај да једноставно претражујеш игре које одговарају том жанру и кад-тад ћеш наићи и на ту твоју. Тако сам ја нашао једну мало познату игру коју сам давно играо - Battlezone II. Куцао сам strategy first person јер сам се сећао да су постојала оба елемента у игри. Изашла је листа таквих игара и међу њима је била и ова моја.
Још једну игру сам нашао на сличан начин - Rainbow Six: Rogue Spear. Куцао сам нешто отприлике ship rescue hostage shooter јер је један ниво на броду и нашао је.
Укуцај пар речи за које мислиш да су кључне за твоју игру, нешто што је описује генерално, њен жанр, али и нешто што је карактеристично за ту игру, као што су те секире. Покушавај више пута са другачијом претрагом и наћи ћеш игру.

Ја имам неколико омиљених игара, али да не скрећем са теме.
Куглагерло, пробај да једноставно претражујеш игре које одговарају том жанру и кад-тад ћеш наићи и на ту твоју. Тако сам ја нашао једну мало познату игру коју сам давно играо - Battlezone II. Куцао сам strategy first person јер сам се сећао да су постојала оба елемента у игри. Изашла је листа таквих игара и међу њима је била и ова моја.
Још једну игру сам нашао на сличан начин - Rainbow Six: Rogue Spear. Куцао сам нешто отприлике ship rescue hostage shooter јер је један ниво на броду и нашао је.
Укуцај пар речи за које мислиш да су кључне за твоју игру, нешто што је описује генерално, њен жанр, али и нешто што је карактеристично за ту игру, као што су те секире. Покушавај више пута са другачијом претрагом и наћи ћеш игру.

hvala druze na smernici....a to i radim ali , ne rezumem. Zakleo bi se da je za neo geo. Ubi se kucajuci u jutube, neo geo shump , ili mame shump. Inace usput, mame obozavam, za mame zivim ,ziveo mame !

i dalje nemogu da nadjem tu moju pucaljku " . Ajde sad shooteri javite se a ???

igra se zove solider of fortune 2 - double helix. kakva igra. probaj . takodje ,ako si pravi shooter a jesi cim igras rainbow six, probaj i far cry 1 .....neprevazidjen je cak i danas......neprevazidjen,.ja sam ga obrnuo jednom, jako je tezak, jako,,,,neznam dali bi opet uspeo da je obrnem, ali bez trikova i varanja....ima par fora u igrici sto ti olaksava.....mogu da ti kazem, a mozda i sam provalis....a??

То царе!!! :ok:
Нисам играо Soldier of Fortune 2, али ми је Soldier of Fortune једна од омиљених игара. :worth: Драго ми је да си је споменуо! Нисам играо ту игру годинама и баш ми се игра.
Не можеш ни да замислиш колико је волим! :heart::mrgreen: Игру сам прешао неколико пута и играо сам је пре неких 13 - 14 година.
Стварно ми је драго што си је споменуо и подсетио ме на SoF.:klap: Јеси ли и ти играо SoF?

Naravno . Ko nije igrao undying, wolfenstein, doom 3, sof na pc u taj je lud......ili far cry - e nju obrni cikam te - teska do bola, ali bvez varanja, ima fore u igri ne boj se ali je nadji !!!! na hard ili normal nemoj dzaba i pojkusavati da igras, dzazbe ces se nervirati ,ako hioces da uzivas u ovoj teskoj igrii - easy . nista vise poslusaj , jako,jako je zajebana....a nedeluje tako !!! pazi,nedeluje tako . napravi par koraka na tom ostrvu razumeces o cemu pricam, dva pogodka bez pancira i mrtav si na easy ejjjjj, na easy.....zamisli sad na normal ili ne daj boze hard......eto ti slika pruijatelju po vojniku nam srece....

Back