- Poruka
- 92.769
Većina će reći da moral nema cene, ali da li je zaista tako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije sa gledista apstraktne uocivosti sa istaknutom paznjom primereno mada je dolesno vrag ce ga znati stavljati u okviru nekakvih tako reci, tamo nekih zanimljivosti u ovom pitanju moral u zanimljivosti
Što ne možeš kupiti parama, možeš sa puno para, vazda bilo![]()
Zdravlje može al ona dva nikako nema tih parane može ljubav i prijateljstvo
i zdravlje![]()
Zdravlje može al ona dva nikako nema tih para
Ne postoji niko zbog koga bi žrtrvovala svoje moralne stavove?Moral držim za neprocenjiv i vredan svake žrtve da se očuva.
Ništa u životu mi se ne meri novcem osim ovih dažbina državi koje gledam da izmirim i budem nikom dužna.
Koliko košta moral?!
Moral ne košta. Ne može da se kupi, ima se ili nema. Ko prodaje svoj, on ga zapravo i nema.
Ne postoji.Ne postoji niko zbog koga bi žrtrvovala svoje moralne stavove?
Uvijek kad ispadnem pametna sa komentarom neko ga u-erene može ljubav i prijateljstvo
i zdravlje![]()
pitanje je više u smislu da ako prekršiš svoje moralne stavove možeš nekome da spasiš život. Ili drugim rečima, držeći se svojim moralnih načela uzrokuješ nečiju smrt.Ne postoji.
Logičnije je da oni žrtvuju svoje nemoralne stavove u odnosu na moje moralne, zar ne?
Umreti se od nečeg mora.pitanje je više u smislu da ako prekršiš svoje moralne stavove možeš nekome da spasiš život. Ili drugim rečima, držeći se svojim moralnih načela uzrokuješ nečiju smrt.
Дигресија.
Без примера, то је провокација?!pitanje je više u smislu da ako prekršiš svoje moralne stavove možeš nekome da spasiš život. Ili drugim rečima, držeći se svojim moralnih načela uzrokuješ nečiju smrt.
Ево, ако не рикнем у најмању руку ће се шлагирам од СенсеЈиевог аватара, а он ни да трепне. А провоцира чланове са моралним принципимаUmreti se od nečeg mora.
...
mislio sam da pokrenem raspravu a ne da držim monolog.Без примера, то је провокација?!
pitanje je više u smislu da ako prekršiš svoje moralne stavove možeš nekome da spasiš život. Ili drugim rečima, držeći se svojim moralnih načela uzrokuješ nečiju smrt.
Umreti se od nečeg mora.
je bila smesna strana sveta ^... ubistvo sa predumišljajem moralnim načelom.