VEN0M
Obećava
- Poruka
- 88
Na sajtovima često pronalazim ovakve teme pa sam odlučio da je postavim ovde. Ako verujete u postojanje duše, koju boju biste joj dali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crvenu, boja srca i krvi je boja duše, verujem.Na sajtovima često pronalazim ovakve teme pa sam odlučio da je postavim ovde. Ako verujete u postojanje duše, koju boju biste joj dali?
Moćna boja, verovatno ti je onda i duša moćna.Crvenu, boja srca i krvi je boja duše, verujem.
megakviz.com/quizzes/koje-boje-je-tvoja-dusa-uradi-kviz-i-saznaj/427A da saznam to? Po omiljenoj boji?
Zašto siva?
Jer sam stalno umornaZašto siva
I mene siva asocira na nekakav umor.I onda kao sivo
LepoMeni kaze plava boja
Takva mi boja aure : D
Jeste, kraljevska bojaljubičasta(mada ne verujem u duše stvarno),ali ono,fina,smirena,blago melanholična boja...
Ima i toga.Nedefinirana
Meni po tome pise narandzasta i volim je doduse, ali "moja" boja je neka izmedju ljubicaste, plave i sive, u svim nijansama.megakviz.com/quizzes/koje-boje-je-tvoja-dusa-uradi-kviz-i-saznaj/427
Možeš ući na ovaj kviz portal i saznati. Nije pouzdan, naravno. Isključivo je stvar zabave.
Ali trenutno pričamo o mišljenju, na primer šta misliš koja bi boja odgovarala tvojoj duši. Ne mora biti tvoja omiljena boja već boja za koju misliš da odgovara tvom karakteru, na primer.
To Ono kid dilera vaseg poverenja ?trava zaborava![]()