Koja boja predstavlja vašu dušu?

• Začetnik teme Začetnik teme VEN0M
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
What does a soul look like? - Quora
Da li na primer predstavlja ovakvu lopticu ili kliker? Moja nije ovako svetla, zasigurno. :hahaha:

A da saznam to? Po omiljenoj boji?
megakviz.com/quizzes/koje-boje-je-tvoja-dusa-uradi-kviz-i-saznaj/427

Možeš ući na ovaj kviz portal i saznati. Nije pouzdan, naravno. Isključivo je stvar zabave.

Ali trenutno pričamo o mišljenju, na primer šta misliš koja bi boja odgovarala tvojoj duši. Ne mora biti tvoja omiljena boja već boja za koju misliš da odgovara tvom karakteru, na primer.

megakviz.com/quizzes/koje-boje-je-tvoja-dusa-uradi-kviz-i-saznaj/427

Možeš ući na ovaj kviz portal i saznati. Nije pouzdan, naravno. Isključivo je stvar zabave.

Ali trenutno pričamo o mišljenju, na primer šta misliš koja bi boja odgovarala tvojoj duši. Ne mora biti tvoja omiljena boja već boja za koju misliš da odgovara tvom karakteru, na primer.
Meni po tome pise narandzasta i volim je doduse, ali "moja" boja je neka izmedju ljubicaste, plave i sive, u svim nijansama.
lavender-gray-grunge-aquarelle-painted-paper-textured-canvas-vintage-design-invitation-card-te...jpg

Možda ima neki promenljivi ameboidan oblik, a može biti i kao neuron koji svoj elektricitet ima sposobnost da dobaci neograničeno daleko, pa i telepatski, putem svih mogućih komunikacijskih mreža od kojih nam mnoge nisu jasne ni poznate, niti će ikada biti?
Verujem da pri zagrljaju naše duše potpuno zapljusnu onog koga grlimo sa svih strana ako je to iz iskrenog i čistog osećanja, a ako je i onaj koga grlimo takođe iskren i čist, definitivno oseća mnogo više od fizičkog dodira-oseća šta rade duše mada je nevidljivo.

Boja? Kako iz čije perspektive... iako svaka boja ima poneko ustaljeno značenje, od tradicije do tradicije je ipak različito, a tek od individue do individue!?
Onda je najbolje da bude-volim tu i tu boju, pa je i moja duša verovatno baš te boje. :)

Back