Koincidencija ili..?

Violetna

Elita
Poruka
22.085
Kada se dešavaju događaji baš ka onom cilju kojem stremite, nepovezani, ali vode ka njemu. Da li to primećujete, sagledavate,
tražite uzrok i posledicu ili smatrate samo kao puku slučajnost i koliko smatrate energiju u sebi kao glavnog pokretača
sudbinskog točka, a koliko da je isti van vašeg domašaja?

Kada se dešavaju događaji baš ka onom cilju kojem stremite, nepovezani, ali vode ka njemu. Da li to primećujete, sagledavate,
tražite uzrok i posledicu ili smatrate samo kao puku slučajnost i koliko smatrate energiju u sebi kao glavnog pokretača

Ako se baš tako podesi budem zahvalan onim silama odozgo što mi pomažu i svakako smatram da je energija/misao koja je u nama glavni pokretač i razlog stizanja ili ne stizanja do cilja. :hvala:

Nikada ne znaš da li je nešto vredno života, osim ako nisi spreman da umreš za to.

Baš primećujem...
Evo recimo meni se danas tolko naduvo stomak od lubenica,a toalet mi bio van domašaja...
Sreća da su bila otvorena vrata komšijine garaže...
Sudbinski točak se zavrteo i pokazao mi put...
Mada,komšija mi je bio baš ljut i nije bio srećan al ne znam zašto...

Ako se baš tako podesi budem zahvalan onim silama odozgo što mi pomažu i svakako smatram da je energija/misao koja je u nama glavni pokretač i razlog stizanja ili ne stizanja do cilja. :hvala:

Nikada ne znaš da li je nešto vredno života, osim ako nisi spreman da umreš za to.

Dopada mi se boldovano :ok: samo ne baš toliko ekstremno :lol:

I ja smatram da je unutrašnja sila najbitnija i da može da nas odvede mnogo dalje nego što imamo hertza da zamislimo.

Poslednja izmena:

Back