Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa za sebea za šta bi ga ti vezala?
Evo vidite sta je forumasica koja dodje sa Zena.@Dodola
Lep je Lansi. Super je gradjen. Onako snazan i mlad. Tako da mislim da bi bez problema mogao da ti istanjira njivu i to nekoliko puta odjednom, bez prekida!
Zašto me, kada me nema, olajavate ?Krstana
Da mu čitam lezbejske erotske priče
NeStidiš li se sebe ?![]()
Što jes jesDuboko ore lensi ali mora da je s duplerice riba
Nije tvoj problem što ništa ne znaš, već zato što se ničega ne stidiš …
Baš jer znam, zato se i ne stidimNije tvoj problem što ništa ne znaš, već zato što se ničega ne stidiš …![]()
Ubiće te savest u tebi, jer sve što je neprirodno ona se buni …Baš jer znam, zato se i ne stidim![]()
Sa mafijašima se ne zeza, sa razvratnicina se ne zahebava i sa glupim se ne nadgornjava … To je jedna od tajni zdravog, srećnog i uspešnog života …![]()
Da, ali i ponosim se što nisam sličan takvima …Krstane, blamiraš se
hvala, poyySa mafijašima se ne zeza, sa razvratnicina se ne zahebava i sa glupim se ne nadgornjava … To je jedna od tajni zdravog, srećnog i uspešnog života …![]()
Joj, Krstane, zamisli da si gej, pa se estetika i prefinjenost isklesanog gej tela spoji sa erudicijom, možda bi ti i statue podizaliDa, ali i ponosim se što nisam sličan takvima …![]()
Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, tako nakaradna žena zgadi mi se za sva vremena …Joj, Krstane, zamisli da si gej, pa se estetika i prefinjenost isklesanog gej tela spoji sa erudicujom, možda bi ti i statue podizali![]()
jel od valjanja po podu od smeja?Aahahahahahah ljudi CRKOH
Crkni, od griže savesti !Aahahahahahah ljudi CRKOH
Pa bukvalnojel od valjanja po podu od smeja?
Čega se pamteni stide - time se budale, bukvalno, ponose …Pa bukvalno
Pa reci nam. -_-Koga bi ste vezali za radijator(ili nešto drugo) i zbog čega? O.o