Кога занима, доста корисних алатки као на filehipo

Trandaiflko

Aktivan član
Poruka
1.560
fileeagle.com
Не знам да ли је то дозвољено, постављати линк али су ови генијалци. Имају све. Њихова онлајн конверзија рецимо PDF - WORD много боље него и Акробат и AbyFineReader... Рецимо, раније сам AbyFineReader-ом конвертовао неки пдф, скенирана књига, писана италик Мирослав фонт. Он је добро препознао, али остале оне црне пруге са стране, пошто је књига ужа од монитора скенера, па неке флеке итд....
А са овим све чисто, остао само текст.
И маса других корисних ставри.
Па велим, ако неко не зна за ово, да будем за фајду.
*
Напомена:
Шта се дешава, куцам наслов великим словима а она се претворе у мала. Заправо, када заменим само пар речи у велика слова, то прихвати, а после све врати у мала.

Poslednja izmena:
Без љутње али рекао би да је filehipo старији од тебе?
Знам, али овде нисам говорио о filehipo, него о fileeagle који је, бар за мене,право откриће..

Filehipo je ozbiljna i pouzdana stranica za skidanje svih potrebnih programa.
Знам, али у наслову рекох "Као на Филехипо" а нисам њега хвалио него ФИЛЕЕАГЛЕ, који је бар за мене право откриће. Рекох, конвертовао сам ПДФ на сто начина, и увек је нешто фалило, а ли нико као ови, препозна све језике ис ве фонтове, задржи формат текста итд...
1645165077898.png

Хајде да не отварам нову тему, а не знам ни где бих је, на „Интернет“ или „Програми и игре“. Ради се о флеш плејеру, Знам да је укинут, Али, како да сада гледам, не само неки видео са сајта, него и пдф
1645429099752.png

Oвде има неких опција, али да питам, Рецимо, када ме зезао Фаст Стоне Цаптуре неколико пута сам скинуо неке алтернативе и одмах их баца. Неке прави 100 Мб за видео од пола минуте, нека је само пробна верзија,а стана се плаћа, итд.
.
What can I replace Adobe Flash Player with?
The best alternative is Lightspark, which is both free and Open Source. Other great apps like Adobe Flash Player are Ruffle (Free, Open Source), Gnash (Free, Open Source), BlueMaxima's Flashpoint (Free, Open Source) and XMTV Player (Free

Back