Koga za novog/starog selektora?

Novi selektor?

• Pesic

• Tanjevic

• Maljkovic

• Đurovic

• Ivanovic

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Verujem da bi Djole bio odlican selektor..a za pomocnike Divca i Danilovica..
Mada misljenja sam da bi i Obradovic bio mozda i bolji nego ranije da je imao prave igrace sa kojima je mogao da radi..ma najbolje bi bilo da je on ostao i da je preuzeo kadete i sa njima radio.na sledecem takmicenju bi mozda bili lose plsirani,ali zato za koju godinu bi bili (sigurna sam) najbolji.a uz to bi imali i reprezentaciju koja vredi na duze staze.......
.A ove umisljene sve bi trebalo po kratkom postupku...ej pa oni nece da nose svoje patike na trening!!!!!??????!!!!!!!!!!!!!!!!

Moj glas ide Don Nelson-u !
donnelson.jpg
:lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D ;) ;) ;)

I zbog poznatog problema sa trenerima koji rade u Spaniji ( ne smeju da vode reprezentacije).koga?

Lucic, Ivkovic, Sahota, Ruso, neki stranac ( koji bi mogao da stvori autoritet i bio nezavisan za bilo koji lobi-ukoliko uopste postoji, mada pored svih nasih trenera zaista da li im smisla pricati o strancu na klupi plavih) ???????????

Top Gun:
Mislim da bi Dusan Ivkovic bio najbolje resenje za nasu reprezentaciju,ali sve mi smrdi na to da ce Pesic postati novi selektor...

Slazem se da bi Ivkovic bio najbolje resenje ali s obzirom sta se desilo na poslednja dva takmicenja odnosno tri, dobro je da uopste iko hoce da prezme reprezentaciju. Pesic mi se definitivno ne cini kao lose resenje

Back